Follow us

Μπήκες τηλεργασία; Τα homewear κομμάτια που θα κάνουν κάθε μέρα κομψότερη

Η άνεση είναι απαραίτητη όπως και η κομψότητα στις τηλεδιασκέψεις.

Μπήκες τηλεργασία; | Τα homewear κομμάτια που θα κάνουν κάθε ημέρα καλύτερη και κομψότερη iStock

Σχεδόν δύο μήνες πριν είχαμε κάνει λόγο για το post pandemic trend, τα κομμάτια του homewear που ενώθηκαν με τα αθλητικά και δημιούργησαν το athleisure στιλ. Είχαμε αναφερθεί διεξοδικά πως στην μετά-κορονοϊού εποχή η άνεση συνέχισε να επηρεάζει τις αγορές αλλά και το καθημερινό ντύσιμό μας με αποτέλεσμα να επενδύουμε σε περισσότερα ρούχα με άνετες γραμμές, μαλακά υφάσματα και φλατ παπούτσια. Fast forward στο σήμερα και ζούμε μία νέα έξαρση της πανδημίας με αποτέλεσμα τα εν λόγω κομμάτια να επιστρέφουν δυναμικά στις καθημερινές μας εμφανίσεις, ενώ βρίσκονται στις πρώτες θέσεις των στιλιστικών αναγκών μας. Plus, η τηλεργασία, που επέστρεψε δυναμικά στις επαγγελματικές μας ζωές, έκανε απαραίτητα τα εν λόγω κομμάτια.

Loading...

Σήμερα θα ασχοληθούμε ξανά με τα homewear κομμάτια, τα οποία μπορείς να αξιοποιήσεις και στο athleisure στιλ σου, αφού έχουν την ίδια αισθητική και χαρακτηριστικά και προσθέτουν την απαραίτητη άνεση και coolness ακόμα και στις τηλεδιασκέψεις. Τα homewear ρούχα και αξεσουάρ τώρα αποκτούν ξανά την στιλιστική αξία τους και εμείς οφείλουμε να σε προετοιμάσουμε για να τα αξιοποιήσεις σωστά. Μία άνετη ζεστή φόρμα, ένα knitted set, ένα ζιβάγκο ή οι cool πιτζάμες μερικές φορές είναι όσο σημαντικά όσο και η tote τσάντα του γραφείου.

Loading...

Shopping List - Homewear Edition | Τα κομμάτια που χρειάζεσαι αυτή τη στιγμή και θα αξιοποιήσεις τόσο τώρα όσο και στο μέλλον

Τα homewear κομμάτια δεν θα χάσουν ποτέ την αξία τους, ακόμα και όταν ο εφιάλτης της υγειονομικής κρίσης επιτέλους τελειώσει. Πάντα θα χρειάζεσαι casual και ευέλικτα κομμάτια, που σου προσφέρουν άνεση και θαλπωρή. Παρακάτω, λοιπόν, συγκεντρώσαμε τα fashion items, που θα σου δώσουν όλα τα παραπάνω, αγκαλιάζοντας το σώμα σου σαν δύο ζεστά χέρια.

Δες παρακάτω τη shopping list με τα απαραίτητα fashion items που θα κάνουν πιο εύκολη και κομψή αυτή την περίοδο.

Ολόσωμη φόρμα, Sugarfree

Άνετο ανθεκτικό παντελόνι, Oysho

Σετ φορμών με ζακέτα και παντελόνι, Adidas

Κολάν με πλεξούδες, Calzedonia

Σετ μπλούζας και παντελονιού, Intimissimi

Μακριά πλεκτή ζακέτα, Yamamay

Χνουδωτές παντόφλες, H&M

Σετ πιτζαμών, La Redoute

Μικρές μίνι UGG, Haralas

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ