Follow us

Παλτό με animal print | Φόρεσε το στην καθημερινότητα σου όπως η Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Πώς θα φορέσεις σωστά ένα τόσο εκκεντρικό κομμάτι χωρίς να είναι υπερβολικό και passé.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου Instagram @ilianapapageorgiou

Το κεφάλαιο του animal print στην ιστορία της μόδας και του styling δεν είναι και το πιο εύκολο. Ενέχει πολλά ρίσκα και είναι ένα αρκετά παρεξηγήσιμο look, που χρειάζεται προσοχή για να αξιοποιηθεί σωστά, ώστε το αποτέλεσμα να είναι κομψό και καλαίσθητο. Σήμερα, ωστόσο, θα μιλήσουμε για ένα συγκεκριμένο print από αυτή τη δύσκολη στιλιστική ομάδα. Ο λόγος για το λεοπάρ, το οποίο είδαμε πρόσφατα να φοράει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου σε μία ενδιαφέρουσα εμφάνιση.

Λεοπάρ Print 101 | Πώς θα φορέσεις στην καθημερινότητα του το λεοπάρ

Από τη μία πλευρά το λεοπάρ έχει συνδεθεί με looks που ο μαξιμαλιστικός χαρακτήρας τους συνορεύει με την υπερβολή. Στη μικρή και τη μεγάλη οθόνη έχει ντύσει από υπέρκομψες γυναίκες έως και αμφιλεγόμενους χαρακτήρες, με αποτέλεσμα να διχάζει το κοινό. Τα πρότυπα μπλέκονται και έτσι το λεοπάρ πέφτει κάπου ανάμεσα στο κομψό και το too much. Παρ' όλα αυτά, τα τελευταία χρόνια επιστρέφει από τα 80s σαν print και το βλέπουμε και πάλι στο street style αλλά και στις οθόνες μας. Όσον αφορά την ελληνική showbiz, το λεοπάρ δίνει σταθερά το παρών στην γκαρνταρόμπα των πιο επιτυχημένων παρουσιαστριών, ενώ οι celebrities τρέφουν μία ιδιαίτερη προτίμηση στην εκδοχή του παλτού. Ανάμεσα τους και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Η ίδια βρέθηκε πριν από λίγες μέρες στο εμπορικό κέντρο Golden Hall για να κάνει τις αγορές τις απολαμβάνοντας τις εκπτώσεις. Για την χαλαρή βόλτα της ήθελα να δημιουργήσει ένα casual - athleisure look. Η ίδια φόρεσε, λοιπόν, oversized μαύρο hoodie, ψηλόμεσο παντελόνι τύπου jegging και λευκά sneakers. Αυτό που έκανε το κατά τα άλλα συνηθισμένο lοοk ''ινσταγκραμικό'' ήταν οι λεοπάρ κάλτσες και το μακρύ γούνινο παλτό με το ίδιο print.

Παλτό με animal print | Φόρεσε το στην καθημερινότητα σου όπως η Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Αν θέλεις να εντάξεις αυτό το statement κομμάτι στην γκαρνταρόμπα σου δοκίμασε τον συνδυασμό του με απλά μονόχρωμα looks, έτσι ώστε να φέρεις την ισορροπία στο σύνολο σου.

Τα λεοπάρ παλτό που μπορείς να κάνεις δικά σου

Μίντι λεοπάρ παλτό, La Redoute

Μίντι λεοπάρ παλτό, Celestino

Μίντι λεοπάρ παλτό, About You

Μίντι λεοπάρ παλτό, Attrattivo

Μίντι λεοπάρ παλτό, Milk & White

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ