Follow us

Εκπτώσεις στη Bershka | Τα πανωφόρια που θα αγοράσει μία ενημερωμένη fashionista

Τα πνωφόρια που μονοπωλούν το ενδιαφέρον φέτος και θα φορέσεις και τις επόμενες σεζόν.

Εκπτώσεις στη Bershka | Τα πανωφόρια που θα αγοράσει μία ενημερωμένη fashionista Pixel Formula

Οι εκπτώσεις είναι γεγονός και όλες μας έχουμε ξεχυθεί στην αγορά για να βρούμε τα κομμάτια, που αξίζουν μία θέση στην γκαρνταρόμπα μας. Αφού κάναμε λόγο για τα απολύτως απαραίτητα αξεσουάρ, τις τσάντες, αλλά και τις must have μπότες αυτής της περιόδου ήρθε η στιγμή να μιλήσουμε για μία ακόμη στιλιστική αναγκαιότητα. Ο λόγος για τα πανωφόρια.

Έχοντας αναλύσει προσεχτικά τις τάσεις και έχοντας μελετήσει το street style ξεχωρίσαμε τις 6 επικρατέστερες τάσεις στα πανωφόρια για φέτος, που θα αγοράσεις τώρα και θα φορέσεις τόσο την άνοιξη όσο και τις επόμενες χρονιές. Μην ξεχνάς πως το πανωφόρι παίζει πρωτεύοντα ρόλο στην εμφάνιση σου. Είναι το πρώτο κομμάτι του look σου, που τραβάει τα βλέμματα. Είναι το ρούχο που σε συστήνει στον κόσμο, μιλάει για εσένα πριν από εσένα. Ποια είναι, λοιπόν, τα πανωφόρια που αξίζει να αγοράσεις στις εκπτώσεις;

Καφέ παλτό: Είναι ένα fashion item, που πραγματικά θα το φοράς για όλη σου τη ζωή και σε αμέτρητες περιστάσεις. Προσφέρει ζεστασιά, στιλιστική ευελιξία και κομψότητα.

Shacket: Το τζάκετ που θυμίζει Shirt είναι μία από τις μεγαλύτερες τάσεις της φετινής σεζόν, που θα φορέσεις τώρα, την άνοιξη αλλά και τις επόμενες χρονιές. Προσφέρει την απαραίτητη μοντέρνα πινελιά του αβίαστου coolness σε κάθε σου σύνολο.

Loading...

Δερμάτινο τζάκετ: Δεν χρειάζεται να πούμε πολλά. Το λατρεύει κάθε fashionista και είναι ένα κομμάτι που θα φορέσεις τόσο τους μεταβατικούς μήνες όσο και τώρα με το κατάλληλο layering.

Puffer: Είτε ετοιμάζεσαι για μία ορεινή εκδρομή είτε για μία χαλαρή βόλτα το Σαββατοκύριακο το puffer τζάκετ είναι απαραίτητο. Οι απανταχού λάτρεις της μόδας δεν το αποχωρίζονται.

Loading...

Denim με shearling επένδυση: Από τα πιο ζεστά και κομψά πανωφόρια που εμφανίζονται κάθε χρόνο στο street style και τις συλλογές των πιο διάσημων brands. Μην χάσεις την ευκαιρία να επενδύσεις σε αυτό το διαχρονικό κομμάτι.

Teddy: Το τζάκετ με χνουδωτή επένδυση θα σε κρατήσει ζεστή σαν μία αγκαλιά, προσφέροντας θαλπωρή και στιλ στο casual ντύσιμό σου.

Puffer Gilet: Αν είναι να φορέσεις κάτι σίγουρα τους επόμενους μήνες, τότε αυτό θα ήταν το puffer γιλέκο. Είναι το κομμάτι που θα αναβαθμίσει πλήρως κάθε σου σύνολο ακόμα και αυτό της γυμναστικής.

Loading...

Shopping at Bershka | Τα πανωφόρια που δεν θα χορτάσεις να φοράς

Αφού γυρίσαμε όλα τα καταστήματα, τόσο τα φυσικά όσο και τα διαδικτυακά, καταλήξαμε πως όλα τα παραπάνω θα τα βρεις σε super εκπτωτικές τιμές σε ένα brand, την Bershka. Συνέχισε να σκρολάρεις και κάνε δικό σου το πανωφόρι που σου ταιριάζει καλύτερα.

Καφέ μακρύ παλτό, Bershka

Puffer γιλέκο, Bershka

Puffer τζάκετ, Bershka

Τζάκετ με όψη δέρματος, Bershka

Teddy τζάκετ, Bershka

Μπεζ shacket, Bershka

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ