Follow us

Μαμά εν δράσει | Τι φόρεσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή σε μία βόλτα με τα παιδια της

Ένα look που μπορεί να υιοθετήασει κάθε σύγχρονη μαμα.

Σταματίνα Τσιμτσιλή NDP

Η μητρότητα είναι ένας ρόλος που όταν τον αναλαμβάνει μία γυναίκα δεν έχει διαλείμματα, δεν έχει ωράρια, δεν έχει τέλος. Έχει πολλές στιγμές χαράς και άλλες τόσες δυσκολίας και πολλές φορές είναι μία πρόκληση να κρατήσεις τις ισορροπίες έχοντας και τους ρόλους, όπως του επαγγελματία, της συντρόφου, της φίλης και της κόρης. Στερούνται αρκετά από τον προσωπικό τους χρόνο και πολλές φορές παραμελούν τους εαυτούς τους. Παρ΄όλα αυτά, υπάρχουν και αυτές, που προσπαθούν να τα κάνουν όλα. Ανάμεσα τους και η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η οποία έχει αποκτήσει τρία παιδιά με τον σύζυγό της Θέμη Σοφό και η πρόσφατη της εμφάνιση τράβηξε την προσοχή μας.

Loading...

Χαλαρή βόλτα με τα παιδιά | Τι φόρεσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή

Η παρουσιάστρια της πρωινής εκπομπής ''Happy Day'' επιλέγει για τις τηλεοπτικές της εμφανίσεις φορέματα και φούστες σε μίνι μάκρος, ενώ κάθε της look ολοκληρώνεται με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνων γοβών ή πέδιλων. Τι φοράει, όμως, όταν αφήνει πίσω της τα φώτα του τηλεοπτικού πλατό και μπαίνει στον ρόλο της μαμάς, που πρέπει να τρέξει πίσω από τα παιδιά της;

Ο φωτογραφικός φακός του NDP έδωσε απάντηση σε αυτή την ερώτηση, καθώς την απαθανάτισε σε μία casual βόλτα με τα παιδιά της στο κέντρο της Αθήνας. Όπως θα δεις και στις φωτογραφίες για αυτή την περίσταση η Σταματίνα Τσιμτσιλή έκανε στιλιστική στροφή 180 μοιρών. Στη βόλτα με τις δύο κόρες της η παρουσιάστρια φρόντισε να είναι άνετη επιλέγοντας ένα λευκό καμπάνα παντελόνι, το οποίο συνδύασε με ένα πλεκτό πουλόβερ με σχέδιο.

Μαμά εν δράσει | Τι φόρεσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή σε μία βόλτα με τα παιδια της

Το ''μαμά εν δράσει'' look της ολοκληρώθηκε φυσικά με φλατ μπαλαρίνες. Εδώ να σε ενημερώσουμε, πως τα ballet flats έχουν επιστρέψει στις τάσεις της μόδας και θα βρεις περισσότερα εδώ. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή πρόσθεσε τετράγωνα γυαλιά ηλίου, statement σκουλαρίκια, που πρόσθεσαν πολλούς στιλιστικούς πόντους στο look της και μία άνετη cross body τσάντα, που χωράει τα απαραίτητα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ