Follow us

Τάσεις '22 | Βρήκαμε το Zara παντελόνι που θα αντικαταστήσει το τζιν σου αυτή την άνοιξη

Αν σκοπεύεις να αγοράσεις ένα παντελόνι τότε επίλεξε αυτό.

Τάσεις '22 | Βρήκαμε το Zara παντελόνι που θα αντικαταστήσει το τζιν σου αυτή την άνοιξη Pixel Formula

Αυτή την περίοδο όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στις ανοιξιάτικες συλλογές. Έχοντας κουραστεί με τα χειμερινά ντυσίματα, τα ζεστά ρούχα, τα πλεκτά κομμάτια και οτιδήποτε έχει το ταμπελάκι της σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας '21-22 περιμένουμε με ανυπομονησία τη νέα σεζόν, η οποία υπόσχεται να γεμίσει τις ημέρες με πολύ χρώμα. Εδώ στο MissBloom περνάμε τις περισσότερες ώρες μελετώντας τις τάσεις της σεζόν του 2022 αλλά και τα στιλιστικά tips, που έχουν ή πρόκειται να χρησιμοποιήσουν οι απανταχού fashionistas για την στιλιστική μετάβαση τους από το winter look στην ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα. Πηγαίνοντας από τον έναν fashion λογαριασμό στο Instagram στον άλλον και από τη μία ανοιξιάτικη συλλογή στην επόμενη συγκεντρώσαμε την απαραίτητη γνώση για να μεταμορφώσουμε και τη δική μας γκαρνταρόμπα. Το μόνο που έμεινε είναι η αναζήτηση μερικών κομματιών, που θα ολοκληρώσουν τα φετινά μας ανοιξιάτικα looks, όπως αξεσουάρ, πανωφόρια, παντελόνια και τοπ.

Loading...

Πού καταλήξαμε; Στη διαδικτυακή αγορά και πιο συγκεκριμένα στα νέα drops των brands. Μπορεί να σου φαίνεται κάπως νωρίς, όμως, τα fashion brands έχουν ήδη κυκλοφορήσει τα πρώτα μέρη των συλλογών τους για τη νέα σεζόν και έχουμε ήδη προσθέσει αρκετά κομμάτια στο wish list μας. Προτού προχωρήσουμε, όμως, στις αγορές θέλαμε να αναλογιστούμε και να διακρίνουμε τις ελλείψεις της ανοιξιάτικης γκαρνταρόμπας. Πιο συγκεκριμένα, θέλαμε να εντοπίσουμε τις αλλαγές που θα κάναμε φέτος στο περσινό look. Κάπως έτσι καταλήξαμε σε ένα συγκεκριμένο παντελόνι, που συγκεντρώνει όλες τις απαιτήσεις μας για τη νέα σεζόν και το καθημερινό ντύσιμο μας.

Αν σκοπεύεις να αγοράσεις ένα παντελόνι τότε επίλεξε αυτό

Πρόκειται για το παντελόνι με την αποδομημένη ή μάλλον την πιο σύγχρονη εκδοχή του tailoring στο office look. Όπως θα δεις και στις φωτογραφίες παρακάτω, αποτελεί ένα loose ψηλόμεσο παντελόνι, που προσφέρει πάνω από όλα άνεση. Θα το βρεις σε δύο αποχρώσεις, ροζ και μαύρο, καλύπτοντας την τάση των παστέλ της S/S '22 αλλά και τις λάτρεις του μινιμαλιστικού look.

Τάσεις '22 | Βρήκαμε το Zara παντελόνι που θα αντικαταστήσει το τζιν σου αυτή την άνοιξη

Το παντελόνι αυτό κολακεύει κάθε σωματότυπο, δίνει σχήμα στη σιλουέτα τονίζοντας τη μέση και της δίνει την όψη μίας πιο ψηλής. Μάλιστα, πολλές fashionistas μάς έχουν δώσει την εξής συμβουλή: Αν θες να αναβαθμίσεις το καθημερινό ντύσιμό σου, τότε αντικατέστησε το τζιν σου με ένα loose tailored παντελόνι. Και τι πιο ιδανικό από το παρακάτω, που θα μπορέσεις να το φορέσεις τόσο την άνοιξη όσο και το καλοκαίρι, και θα σου προσφέρει άνεση στις υψηλές θερμοκρασίες αλλά και πολύ στιλ.

ΖΑΡΑ3

Θα το βρεις εδώ.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ