Follow us

Red Valentine | 10 κομμάτια σε κόκκινο χρώμα για να φορέσεις τον Φεβρουάριο

Το κόκκινο αποπνέει σαγήνη και είναι ιδανικό για τον μήνα του έρωτα.

street style Pixel Formula

Ο Φεβρουάριος είναι ο μήνας που έχει αφιερωθεί στον έρωτα. Αφορμή είναι ο Άγιος Βαλεντίνος που γιορτάζεται την 14η ημέρα του μήνα. Σύμφωνα με τον πιο διάσημο μύθο, ο Άγιος Βαλεντίνος έχασε τη ζωή του από τον αυτοκράτορα Κλαύδιο Β’ επειδή τελούσε απαγορευμένους γάμους ανάμεσα σε ερωτευμένα ζευγάρια στην αρχαία Ρώμη.

Σήμερα κανένας έρωτας δεν μπορεί να θεωρηθεί απαγορευμένος και η ημέρα αυτή λειτουργεί ως μία επιπλέον ευκαιρία για να γιορτάσετε τον έρωτα σας ή γενικώς τον ρόλο της αγάπης ως κινητήριος δύναμη στη ζωή μας.

Ωστόσο, εάν ο Φεβρουάριος ήταν χρώμα, θα ήταν δίχως αμφιβολία το κόκκινο. Τόσο οι έντονες όσο και οι πιο σκούρες αποχρώσεις του κόκκινου αποπνέουν πάθος, σαγήνη, ένταση και έχουν ως στόχο να τραβήξουν τα βλέμματα. Συνεπώς, αυτόν τον μήνα αξίζει σίγουρα να στρέψετε την προσοχή σας σε αυτό το τόσο ιδιαίτερο και κομψό χρώμα, προσθέτοντας στη συλλογή σας ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ που θα αναβαθμίσουν τις εμφανίσεις σας.

Σε περίπτωση που αναρωτιέστε τι θα φορέσετε την ημέρα των ερωτευμένων, ένα κόκκινο φόρεμα είναι διαχρονική επιλογή που θα αναπτερώσει την αυτοπεποίθηση σας. Μία mini φούστα, ένα πουλόβερ ή ένα πουκάμισο σε κάποιον τόνο του κόκκινου είναι επίσης must have.

Σε περίπτωση που θέλετε μία πιο classic επιλογή, αξεσουάρ όπως ένα ζευγάρι κόκκινες γόβες, μία κόκκινη τσάντα ή ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα κόκκινα μποτάκια θα λειτουργήσουν ως το απαραίτητο pop of color στο total black σύνολο σας.

Editor's Picks

Crossbody τσάντα Guess Tsakiris Mallas

Κρουαζέ παλτό με διπλή σειρά κουμπιών Stradivarius

Φόρεμα ντεκολτέ σούρα Mango

Σατέν κρουαζέ φόρεμα H&M

Δερμάτινο μποτάκι Tsakiris Mallas

Ντραπέ κορμάκι H&M

Παντελόνι με πιέτες BSB

Κρουαζέ φόρεμα με έναν ώμο Lynne

Δερμάτινες γόβες Zara

Mini πλεκτή φούστα Zara

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ