Follow us

Τα blazers της Μαρίας Μπεκατώρου που θα θες να αποκτήσεις αυτή την άνοιξη

Μπήκαμε στην γκαρνταρόμπα της παρουσιάστριας και ξεχωρίσαμε αυτά τα must have ανοιξιάτικα κομμάτια.

Τα blazers της Μαρίας Μπεκατώρου που θα θες να αποκτήσεις αυτή την άνοιξη ndp

Ανοίγοντας την γκαρνταρόμπα βλέπουμε αμέτρητα κομμάτια και αξεσουάρ, τα οποία έχουμε προσθέσει με τον καιρό στις κρεμάστρες και τα ράφια της. Πολλά αποτελούν τάση, ενώ κάποια άλλα έχουν διαχρονικό χαρακτήρα και ανάμεσα τους βρίσκονται και τα staples, τα βασικά ρούχα που δίνουν το παρών στις εμφανίσεις σου ανεξάρτητα από τα trends της εκάστοτε σεζόν. Ωστόσο, σήμερα θα κάνουμε λόγο για ένα από αυτά, το οποίο θα φορέσεις δίχως αύριο στη διάρκεια της άνοιξης. Ο λόγος για το blazer, δηλαδή το αγαπημένο μας σακάκι. Πρόκειται για ένα κομμάτι που δανειστήκαμε από το ανδρικό κοστούμι και πλέον δεν το αποχωριζόμαστε. Ειδικά την περίοδο που έρχεται, θα γίνει το πανωφόρι για όλες τις περιστάσεις, για αυτό ήρθε η στιγμή να βρούμε εκείνα τα blazers που θα μας βγάλουν ασπροπρόσωπες τις επόμενες εβδομάδες. Η αλήθεια είναι πως βρήκαμε τα ιδανικά στην γκαρνταρόμπα της Μαρίας Μπεκατώρου.

Τα blazers της Μαρίας Μπεκατώρου είναι αυτά που θα αγοράσουμε για τις ανοιξιάτικες εμφανίσεις μας

Προτού επισκεφθούμε τη διαδικτυακή αγορά ή τα φυσικά καταστήματα, αναζητήσαμε πρώτα την κατάλληλη στιλιστική έμπνευση. Πηγαίνοντας από τον έναν ινσταγκραμικό λογαριασμό στον άλλον πέσαμε πάνω σε εκείνον της Μαρίας Μπεκατώρου. Η παρουσιάστρια έχοντας γυρίσει στη ελληνική τηλεόραση με την εκπομπή ''The Chase'' έχει δημοσιεύσει πολύ ενδιαφέροντα looks της από το πλατό του Mega.

Ανάμεσα στις αναρτήσεις της εμείς ξεχωρίσαμε τα blazers, που είναι ιδανικά για την άνοιξη και αξίζουν μία θέση σε κάθε γυναικεία γκαρνταρόμπα.

-Το διαχρονικό tweed

Loading...

-Το blazer σε έντονη απόχρωση

Loading...

-Το κλασικό μαύρο

Loading...

-Το military look

Loading...

-Το λευκό για όλες τις ώρες

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ