Follow us

Γιατί όλες θέλουν να ντυθούν όπως η Rihanna στην εγκυμοσύνη της;

Το look της Rihanna από την ανακοίνωσης της εγκυμοσύνης της προκάλεσε φρενίτιδα στους λάτρεις της μόδας.

Rihanna slip dress Getty images

Μία σύντομη περιήγηση στα social media των τελευταίων ημερών είναι αρκετή για να καταλάβεις, πως η μεγαλύτερη είδηση της εβδομάδας, που προκάλεσε και τις περισσότερες αντιδράσεις, ήταν η ανακοίνωση της Rihanna: Είναι έγκυος και σε λίγους μήνες θα φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί, τον καρπό του έρωτά της με το επί χρόνια φίλο της και τώρα σύντροφό της A$AP Rocky. Κανείς δεν περίμενε, πως η επιτυχημένη τραγουδίστρια και επιχειρηματίας θα γινόταν σύντομα μητέρα, ούτε πως θα το κρατούσε τόσο καιρό ένα καλά κρυμμένο μυστικό. Η αλήθεια είναι πως η Rihanna είναι σπεσιαλίστας στο να εκπλήσσει το κοινό της και όπως φάνηκε από την τελευταία της κίνηση, όλο τον πλανήτη.

Για μήνες η Rihanna φορούσε baggy γραμμές και όταν λέμε baggy εννοούμε εντελώς loose, που επέτρεπαν στην όλο και αναπτυσσόμενη κοιλίτσα της να κρύβεται με την ησυχία της, ενώ χιλιάδες φλας φωτογράφων έπαιρναν φωτιά μπροστά της. Άνετες γραμμές, ογκώδη μπουφάν και πολλά fashion items πήγαν το layering στις εμφανίσεις της Rihanna σε άλλο επίπεδο. Κανείς δεν είχε υποπτευθεί τίποτα. Τα συνεχόμενα baggy σύνολά της δεν προκάλεσαν καμία αντίδραση. Άλλωστε, είναι η Rihanna και το στιλ της δεν δέχεται κριτικές. Είναι αυτή που είναι και το έχουμε αποδεχτεί.

Γιατί όλες θέλουν να ντυθούν όπως η Rihanna στην εγκυμοσύνη της;

Το look της εγκυμοσύνης ''έσπασε'' τα ταμεία

Όταν ένιωσε έτοιμη οργάνωσε με τον σύντροφό της μία φωτογράφηση στο Harlem -μέσα στο χιόνι- και πόζαρε με την φουσκωμένη κοιλίτσα της πιο ευτυχισμένη και αναζωογονημένη από ποτέ. Το σύνολο που επέλεξε, όμως, κέντρισε εξίσου το ενδιαφέρον. Η ίδια δεν εμφανίστηκε με φορέματα με αιθέριες σιλουέτες, όπως έχουν κάνει οι περισσότερες celebrities με τις ανακοινώσεις των εγκυμοσυνών τους. Όχι. Εκείνη είναι η πρωτεργάτης του street style coolness και όφειλε να το αποθεώσει ακόμα και σε αυτό το στάδιο της ζωής της.

Η Rihanna φωτογραφήθηκε φορώντας ένα baggy τζιν παντελόνι, μυτερές γόβες και από πάνω μόνο ένα vintage μακρύ Chanel puffer μπουφάν που είχε σχεδιάσει ο Karl Lagerfeld. Το look της ολοκληρώθηκε με εκκεντρικές αλυσίδες, που έφεραν πολύτιμους λίθους και αγκάλιαζαν την κοιλιά της. Λίγο μετά η fashion κοινότητα ξεχύθηκε σε μία αναζήτηση ίδιων και παρόμοιων κομματιών.

Loading...

Για να μιλήσουμε με νούμερα και να γίνει κατανοητή η επίδραση της Rihanna, σύμφωνα με την πλατφόρμα The Lyst μέσα σε 24 ώρες από την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της η αναζήτηση για ροζ τζάκετ και παλτό αυξήθηκε κατά 56%, για baggy τζιν κατά 59%, ενώ οι ζώνες - αλυσίδες εκτοξεύθηκαν κατά 62%. Αυτή είναι η στιλιστική της επιρροή σε εκατομμύρια -αν όχι σε δισεκατομμύρια- άτομα.

Εσένα σου άρεσε το look της;

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ