Τάσεις 2022 | Αυτή είναι η ινσταγκραμική τσάντα που θα φορεθεί όσο καμία άλλη φέτος

Την έχουν ήδη κρατήσει οι πιο ενημερωμένες fashionistas, εσύ θα την κάνεις δική σου;

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Τις τελευταίες εβδομάδες ετοιμαζόμαστε πυρετωδώς για την άνοιξη. Μπορεί να απέχει μερικές εβδομάδες, ωστόσο, για μία ενημερωμένη fashionista και λάτρη της μόδας ποτέ δεν είναι αρκετά νωρίς για να προετοιμαστεί για την επόμενη σεζόν. Ανάμεσα σε πανωφόρια, αξεσουάρ, υποδήματα και κομμάτια κλειδιά εμείς ξεχωρίζουμε σήμερα τις τσάντες και πιο συγκεκριμένα θα κάνουμε λόγο για εκείνη που έχει τραβήξει τόσο το δικό μας ενδιαφέρον όσο και της fashion κοινότητας.

Η νέα ''it'' τσάντα έρχεται από την Τουρκία

Όπως έχουμε αναφέρει πολλάκις στο παρελθόν οι τάσεις μπορεί να γεννηθούν σε ποικίλα μέρη και όχι μόνο στις πασαρέλες. Αναζητώντας στιλιστική έμπνευση αλλά και trends που θα επικρατήσουν τις επόμενες εβδομάδες συναντήσαμε ένα συγκεκριμένο σχέδιο τσάντας σχεδόν σε κάθε λογαριασμό fashion expert και influencer. Έχει τον αγαπημένο μινιμαλιστικό χαρακτήρα, κυκλοφορεί σε πολλές αποχρώσεις και δεν λείπει από καμία γκαρνταρόμπα ενημερωμένης fashionista.

Πρόκειται για την Kesme τσάντα από το τούρκικο brand Manu Atelier, η οποία από εδώ και στο εξής θα δίνει το παρών σε όλα τα street style -σημείωσε το. Είναι εύκολο να καταλάβουμε την απήχησή της, αφού αποτελεί μία άκρως ελκυστική και ενδιαφέρουσα τσάντα. Το σχέδιο της συνδυάζει αρμονικά το κλασικό look με το μοντέρνο δημιουργώντας την κατάλληλη τσάντα, που πληροί όλες τις καθημερινές και στιλιστικές ανάγκες της σύγχρονης γυναίκας.

Αυτή η τσάντα έχει δημιουργηθεί με προσοχή και πολυτέλεια χρησιμοποιώντας δέρμα. Έχει boxy σιλουέτα και μία chunky αλυσίδα που προσθέτει τόσους στιλιστικούς πόντους ακόμα και στο πιο απλό look. Κυκλοφορεί σε αρκετά μεγέθη καλύπτοντας τόσο την καθημερινή χρήση όσο και τις επίσημες περιστάσεις.

Θα τη βρεις εδώ.