Follow us

Ποια είναι τα αγαπημένα αθλητικά παπούτσια της Δούκισσας Νομικού;

Αποτελούν μία hot τάση τις τελευταίες σεζόν και έχουν την πιο προσιτή τιμή.

Δούκισσα Νομικού

Οι τάσεις παίζουν ένα αρκετά σημαντικό ρόλο στη βιομηχανία της μόδας. Γενικά θα μπορούσαμε να πούμε πως είναι το λάδι στα γρανάζια της, ενώ ειδικά αποτελούν τη δύναμη που σπρώχνει την παραγωγή και την κατανάλωση. Σε προσωπικό επίπεδο είναι το αλατοπίπερο του styling και της γκαρνταρόμπας των πιο ενημερωμένων -και όχι μόνο- λατρών της μόδας. Κάποιες είναι πιο ευέλικτες από άλλες, ενώ υπάρχουν και αυτές με έναν εντελώς εφήμερο χαρακτήρα. Σε κάθε περίπτωση, οι τάσεις είναι εδώ και καθορίζουν το dress code εξελίσσοντας το ντύσιμό μας. Καθώς, λοιπόν, ετοιμαζόμαστε για τη νέα σεζόν εστιάσαμε κυρίως στα trends που αφορούν ένα αρκετά χρήσιμο αξεσουάρ. Πρόκειται για εκείνο, που θα φορέσουμε όσο τίποτα άλλο τις επόμενες εβδομάδες. Ο λόγος για τα αθλητικά παπούτσια. Αναζητώντας εκείνα που θα αναβαθμίσουν το look μας πέσαμε πάνω στην επιλογή της Δούκισσας Νομικού και η αλήθεια είναι πως εκεί σταματήσαμε.

Sneakers On | Το trendy σχέδιο που φόρεσε η Δούκισσα Νομικού είναι τα ιδανικά παπούτσια για αυτή την άνοιξη

Δεν είναι η πρώτη φορά, που η συλλογή των παπουτσιών της Δούκισσας Νομικού, μας τράβηξε την προσοχή. Η αλήθεια είναι πως έχει αρκετά on trend υποδήματα και ενδιαφέροντα σχέδια, τα οποία μάς δείχνει μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Αρχικά, η Δούκισσα Νομικού δημοσίευσε πρόσφατα μία φωτογραφία από έναν περίπατό της. Όπως θα δεις και στην ανάρτηση, η ίδια επέλεξε ένα total black outfit, που αποτελούνταν από ένα ψηλόμεσο κολάν, μακρυμάνικη μπλούζα και ένα puffer γιλέκο. Το athleisure look της ολοκληρώθηκε με τα ''it'' αθλητικά παπούτσια. Πρόκειται για τα shock sneakers, εκείνα που μοιάζουν σαν κάλτσες και έχεις δει να φορούν διάφορες εκδοχές τους οι πιο διάσημοι celebrities. Η Δούκισσα Νομικού φοράει την πιο προσιτή εκδοχή τους, που θα βρεις στη συλλογή της Envie Shoes.

Loading...

Έχουν platform σόλα και κυκλοφορούν σε δύο χρώματα, μαύρο και μπεζ, και θα τα βρεις εδώ.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ