Follow us

Ετοιμάζεσαι για συνέντευξη; | Η Ράνια Τζίμα σού δείχνει πως να εντυπωσιάσεις με το στιλ σου

Η Ράνια Τζίμα παραδίδει μαθήματα στιλ στο office look.

Ράνια Τζίμα ANT1

Η συνέντευξη για δουλειά πάντα είναι μία στρεσογόνα διαδικασία. Μέρες προτού την ημέρα που θα διεξαχθεί, σκέφτεσαι ακριβώς την παρουσίαση του εαυτού σου, τις πιθανές ερωτήσεις που θα σου κάνουν αλλά και την εμφάνισή σου. Δεν χρειάζεται όμως να χάσεις τον ύπνο σου. Κάνοντας την κατάλληλη αυτοκριτική, προετοιμασία και έρευνα θα είσαι έτοιμη για όσα θα συζητηθούν στην αίθουσα της συνέντευξης. Όσον αφορά το στιλιστικό κομμάτι, αυτό μπορείς να το αφήσεις πάνω μας για να σε κατευθύνουμε σωστά. Μην ξεχνάς πως η εμφάνισή σου μαρτυρά πολλά περισσότερα από αυτά που θα πεις. Με τα κομμάτια, τα χρώματα αλλά και τα αξεσουάρ που θα φορέσεις θα εκφράσεις το πως βλέπεις τον εαυτό σου, πως νιώθεις με αυτόν, τι επιδιώξεις έχεις αλλά και πως θέλεις να σε βλέπουν οι άλλοι. Έχει και το στιλιστικό κομμάτι τη δική του πίεση. Για αυτό και σήμερα θα σου προτείνουμε μερικά looks που μπορείς να φορέσεις στη συνέντευξη, τα οποία βρήκαμε στην γκαρνταρόμπα της δημοσιογράφου Ράνιας Τζίμα.

Office Look | Πώς θα ντυθείς στη συνέντευξη σύμφωνα με τη Ράνια Τζίμα

Πρόκειται για μία δημοσιογράφο, που βλέπουμε καθημερινά στο Δελτίο Ειδήσεων του καναλιού Mega και η θέση της επιβάλλει ένα αυστηρό στιλ με θηλυκότητα και δυναμισμό. Χρειάζεται, λοιπόν, καθαρές γραμμές που αγκαλιάζουν σωστά τον σωματότυπό της, αλλά και χρώματα που δηλώνουν τη δυνατή και σαγηνευτική γυναικεία πλευρά της. Με αυτά τα δύο στοιχεία επιλέγονται κοστούμια, two-pieces, pencil φούστες και πουκάμισα, που πληρούν όλες τις παραπάνω προϋποθέσεις.

Παρακάτω συγκεντρώσαμε τα looks, που επέλεξε η Ράνια Τζίμα στις τηλεοπτικές της εμφανίσεις, τα οποία δίνουν την απαραίτητη στιλιστική έμπνευση για εσένα που ετοιμάζεσαι να περάσεις από συνέντευξη.

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Extra Tip

Μην ξεχνάς πως τίποτα δεν θα μετρήσει περισσότερο από την αυτοπεποίθηση και τη σιγουριά για τον εαυτό σου και τις ικανότητές σου.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ