Follow us

Valentine's Day | Τα πιο κομψά φορέματα για να γιορτάσεις την ημέρα του έρωτα

Γιόρτασε την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου με ένα νέο φόρεμα.

street style Pixel Formula

Η 14η ημέρα του Φεβρουαρίου έχει καθιερωθεί η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου ή όπως συνηθίζουμε να την ονομάζουμε, η γιορτή των ερωτευμένων. Ωστόσο, η αγάπη ως κινητήριος δύναμη στη ζωή μας αξίζει να γιορτάζεται καθημερινά και να μην αφορά αποκλειστικά το έτερον ήμισυ μας. Η αγάπη για τις φίλες μας, τον εαυτό μας, την οικογένεια μας είναι εξίσου σημαντική.

Φέτος, ό,τι κι αν αποφασίσεις να κάνεις την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, δηλαδή είτε βγεις για ρομαντικό δείπνο με τον αγαπημένο σου είτε για cocktails με τις φίλες σου, το dress code είναι πολύ συγκεκριμένο. Χρειάζεται να φορέσεις κάτι που σε κάνει να νιώθεις αυτοπεποίθηση και η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου. Μία πολύ καλή επιλογή είναι τα φορέματα.

Διαβάστε Επίσης

Τα brands μόδας έχουν ήδη κυκλοφορήσει ένα μέρος από τις ανοιξιάτικες συλλογές τους, ώστε να ανανεώσεις τη γκαρνταρόμπα σου με ένα νέο φόρεμα σύμφωνα με τις επικρατέστερες τάσεις της μόδας. Εάν είσαι fan των κλασικών επιλογών, σού προτείνουμε να επενδύσεις σε ένα μικρό μαύρο φόρεμα ή ένα μίντι κόκκινο φόρεμα που θα αναβαθμίσει το sexiness που νιώσεις. Εάν θέλεις κάτι πιο σύγχρονο και φρέσκο, ένα μίντι φλοράλ φόρεμα με βολάν, ένα φόρεμα με cut outs ή ένα φόρεμα με σατέν υφή και χαρούμενο χρώμα είναι μερικές από τις επιλογές που μπορείς να κάνεις.

Editor's Picks

Ασύμμετρο φόρεμα BSB

Εμπριμέ φόρεμα attrattivo

Κοντό μαύρο φόρεμα Zara

Λουλουδάτο φόρεμα Zara

Σατέν κρουαζέ φόρεμα Mango

Φλοράλ μίνι φόρεμα Toi & Moi

Φόρεμα με άνοιγμα H&M

Μίνι φόρεμα με έναν ώμο Lynne

Σατέν κρουαζέ φόρεμα H&M

Κοντό κρουαζέ φόρεμα Stradivarius

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ