Follow us

Julia Fox | H πρώην σύντροφος του Kanye West φόρεσε την πιο αμφιλεγόμενη τάση στα τζιν

H Julia Fox λατρεύει τα χαμηλοκάβαλα παντελόνια, εσύ θα τα φόραγες;

Julia Fox | Ο νέος έρωτας του Kanye West φόρεσε την πιο αμφιλεγόμενη τάση στα τζιν Splash/Ideal Images

Αν έχεις παρατηρήσει τον τελευταίο καιρό ένα όνομα φιγουράρει αρκετά στη showbiz. Πρόκειται για μια αμφιλεγόμενη προσωπικότητα, που βρήκε- έστω και για λίγο- τον έρωτα σε ένα ακόμα πιο αμφιλεγόμενο πρόσωπο. Κάθε μέρα αμέτρητα άρθρα συμπεριλαμβάνουν το όνομά της, ενώ τα social media οργιάζουν. Ο λόγος για την Julia Fox, η οποία έχει ένα πλούσιο βιογραφικό με ενδιαφέροντες και αξιοπερίεργες δραστηριότητες. Στο σύντομο διάστημα που βρέθηκε στο πλευρό του φρεσκοχωρισμένου Kanye West, που τώρα αποκαλείται ως Υe, το στιλ της άλλαξε απευθείας. Όπως και η πρώην σύζυγός του, η Kim Kardashian, έτσι και η Julia Fox υιοθέτησε ένα εκκεντρικό look, με την τελευταία λέξη των πιο διάσημων και trendy οίκων.

Οι εμφανίσεις της κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας του Παρισιού συζητήθηκαν όσο τίποτα άλλο, ενώ πριν λίγες ημέρες περπάτησε και στην πασαρέλα του LaQuan Smith κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας της Νέα Υόρκης. Κάποιοι αποθεώνουν και άλλοι απορούν με τις στιλιστικές της επιλογές. Όλοι, όμως, πρόσεξαν πως η Julia Fox υιοθέτησε μία από τις πιο διφορούμενες τάσεις στα παντελόνια και δη τα τζιν για αυτή τη χρονιά: Τα χαμηλοκάβαλα.

Loading...

Low rise pants are back | Από τα 00s με αγάπη

Μελετώντας καθημερινά τις τάσεις για αυτή τη χρονιά έχουμε χάσει το μέτρημα με τα χαρακτηριστικά κομμάτια και trends της δεκαετίας του 2000, που επιστρέφουν φέτος. Η αναβίωση του Y2K στιλ είναι γεγονός και ανάμεσα στα αμέτρητα looks του ξεχωρίζουν τα χαμηλοκάβαλα παντελόνια που με ευχαρίστηση φοράει στο street style και η Julia Fox.

Προτού τραβήξουν την προσοχή μας, όμως, στις τολμηρές εμφανίσεις της Julia Fox, τα χαμηλοκάβαλα παντελόνια είχαν ήδη εμφανιστεί στις πασαρέλες. Εσύ μπορεί να τα θυμάσαι στην στενή και σε πολλές περιπτώσεις άβολη γραμμή του skinny, όμως, οι σχεδιαστές μας προτείνουν την loose εκδοχή τους. Ενδεικτικά είναι τα παραδείγματα των Missoni, Vaquera, MSGM και Molly Goddard. Στα Catwalks των Brandon Maxwell, Versace και Tom Ford είδαμε χαμηλοκάβαλα παντελόνια για πιο εξεζητημένες περιστάσεις. Έντονα χρώματα και υφές βάζουν στο επίκεντρο του ντυσίματος και πάλι τα χαμηλοκάβαλα.

Julia Fox | H πρώην σύντροφος του Kanye West φόρεσε την πιο αμφιλεγόμενη τάση στα τζιν

Η Julia Fox, ωστόσο, φόρεσε τα πιο εκκεντρικά σχέδια, που δεν αποτελούν προσιτές επιλογές για τις περισσότερες από εμάς. Η ίδια τα συνδύασε με crop tops, statement κοσμήματα και τον edgy χαρακτήρα της.

Julia Fox

Πες μας στα σχόλια παρακάτω, εσύ θα φορέσεις τα χαμηλοκάβαλα παντελόνια αυτή τη σεζόν όπως και η Julia Fox;

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ