Follow us

Ετοιμάζεσαι να βρεθείς στο γήπεδο; | Πάρε έμπνευση για το dress code από τους celebrities στο Super Bowl

Οι εμφανίσεις από τον αγώνα που ξεχώρισαν και πρέπει να δεις.

Θα δώσεις το παρών στο γήπεδο; | Πάρε έμπνευση από τους celebrities στο Super Bowl Instagram @josephineskriver, @ritaora και @mirandakerr

Για ακόμη μία χρονιά το απόλυτο αθλητικό γεγονός των ΗΠΑ, ο τελικός του Super Bowl καθήλωσε εκατομμύρια Αμερικανούς θεατές. Το outsider οι Los Angeles Rams επικράτησαν 23-20 των Cincinnati Bengals και κατέκτησαν τον τίτλο φέρνοντας την ανατροπή στο SoFi Stadium στο Λος Άντζελες της Καλιφόρνια τα ξημερώματα της Δευτέρας. Βέβαια, εδώ δεν ασχολούμαστε ιδιαίτερα με τα σπορ, οπότε αυτό μου μαγνήτισε τη δική μας προσοχή ήταν οι celebrities, οι οποίοι έδωσαν για μία ακόμη φορά το παρών στις VIP κερκίδες του σταδίου.

Ποιο ήταν το dress code του Superbowl;

Το Super Bowl μπορεί να είναι ένα καθαρά αθλητικό γεγονός, ωστόσο, το φαντασμαγορικό show του ημιχρόνου σε συνδυασμό με τους celebrities, που παρευρίσκονται εκεί του δίνουν και άλλη υπόσταση. Πλέον, το Super Bowl έχει αναδειχθεί και σε ένα glamorous event με αποτέλεσμα οι διασημότητες από κάθε κατηγορία της βιομηχανίας του θεάματος να δημιουργούν looks, που ισορροπούν μεταξύ του κόκκινου χαλιού και της casual - chic εμφάνισης.

Ποιο ήταν, όμως, το dress code; Από όσα είδαμε οι περισσότερες διασημότητες έδωσαν την ψήφο εμπιστοσύνης τους στο τζιν συνδυασμένο με ένα λευκό τοπ. Επειδή, όμως, αυτό το style combo είναι κάπως... απλό για εκείνες, φρόντισαν να το αναβαθμίσουν με πολυτελή αξεσουάρ. Κάποιες πρόσθεσαν λαμπερά κοσμήματα, όπως η Hailey Bieber και η Jennifer Lopez, ενώ άλλες κράτησαν πολυτελείς τσάντες, όπως η Miranda Kerr. Ανάμεσα στις παρευρισκόμενες ξεχώρισαν και οι εκκεντρικές εμφανίσεις με denim looks, όπως οι τραγουδίστριες Ciara και Cardi B, αλλά και η Katy Perry με το απολύτως ινσταγκραμικό της σύνολο. Από την άλλη πλευρά η Kim Kardashian έβαλε φωτιά στα φλας των φωτογράφων με μία συνηθισμένη τολμηρή εμφάνιση για εκείνη.

Τι πρέπει να κρατήσεις από τις εμφανίσεις τους αν σκοπεύεις να επισκεφτείς το γήπεδο ή κάποιο αθλητικό γεγονός;

Εμπιστεύσου το αγαπημένο σου τζιν, εκείνο που σε κρατάει άνετη και ταιριάζει τέλεια πάνω στον σωματότυπό σου. Συνδύασε το με ένα απλό λευκό T-shirt και πρόσθεσε ένα shacket πανωφόρι. Τα λευκά αθλητικά παπούτσια σου είναι απαραίτητα σε αυτή την περίσταση. Για να αναβαθμίσεις το σύνολο πρόσθεσε και εσύ κοσμήματα, όπως επίσης μία statement τσάντα. Τα αξεσουάρ, άλλωστε, είναι αυτά που ολοκληρώνουν μοναδικά το εκάστοτε look και καθορίζουν το ύφος της εμφάνισης.

Πάρε έμπνευση από τις παρακάτω εμφανίσεις των celebrities στο φετινό αθλητικό γεγονός του Super Bowl.

-Jennifer Lopez & Ben Affleck

-Kate Hudson

Loading...

-Ciara

Ετοιμάζεσαι να βρεθείς στο γήπεδο;  | Πάρε έμπνευση για το dress code από τους celebrities στο Super Bowl

-Cardi B & OffSet Hold

Cardi B And OffSet Hold

-Miranda Kerr

Loading...

-Hailey Bieber & Justin Bieber

Loading...

-Kendall Jenner

Loading...

-Kim Kardashian & Pete Davidson

Loading...

-Rita Ora

Loading...

-Katy Perry

Loading...

-Jasmine Tookes

Loading...

-Josephine Skriver

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ