Follow us

Emira D’spain | Στην γκαρνταρόμπα της πρώτης transgender γυναίκας ambassador της Victoria's Secret

Έχει δημιουργήσει μία περσόνα στο διαδικτυακό χώρο την Candy Barbie και κάθε της look ξεπερνάει το προηγούμενο.

Emria D'Spain Instagram @xoxoemira

Όλες μας έχουμε παρακολουθήσει με ενδιαφέρον τόσο την άνοδο όσο και την πτώση της Victoria's Secret. Από τα fashion show στο τέλος της δεκαετίας του '90 μέχρι τα φαντασμαγορικά των 00s αλλά και τα υπερατλαντικά πολυτελή ταξίδια για τα γυρίσματα των διαφημιστικών για τις συλλογές VS Pink, Vs Swim και των beauty προϊόντων τους. Παρ΄όλη την εκρηκτική ανάπτυξη της, το φανατικό κοινό των Αγγέλων της αλλά και των συλλογών τους, η Victoria's Secret δεν είχε το κατάλληλο επιτελείο για να εξελιχθεί σύμφωνα νε τις αλλαγές της εποχής. Σήμερα έχοντας αλλάξει τα περισσότερα διοικητικά μέλη της και έχοντας προσθέσει στο δυναμικό της ενδιαφέροντες προσωπικότητες με όραμα και επιθυμία για αλλαγή, η εταιρεία προσπαθεί να επαναπροσδιορίσει την εικόνα της. Η Victoria's Secret έχει καλωσορίσει plus size και transgender μοντέλα, ενώ πριν λίγες ημέρες μάς σύστησε την πρώτη μαύρη transgeder ambassador της, την Emira D’spain.

Loading...

Στην γκαρνταρόμπα της Emira D’spain

Ανακάλυψα την Emira D’spain στο Tik Tok προτού μπει στο δυναμικό της Victoria's Secret. Είναι μία beauty και fashion influencer που κρατάει την προσοχή σου με την αμεσότητά της, την διασκεδαστική προσωπικότητά της, την φανταχτερή γκαρνταρόμπα της και τα beauty tutorials της. Η ίδια έχει δημιουργήσει μία περσόνα στο διαδικτυακό χώρο, την Candy Barbie, και κάθε της look ξεπερνάει το προηγούμενο.

Με πολύ χιούμορ και άλλη τόση διάθεση σε ενημερώνει για τις τάσεις στο χώρο της ομορφιάς και σου προσφέρει ιδέες για το βραδινό ντύσιμο. Το προσωπικό της στιλ είναι όπως και η προσωπικότητά της, έντονο, φανταχτερό και χωρίς φίλτρα. Φοράει ό,τι την κάνει να νιώθει σέξι και επιλέγει πάντα έντονες αποχρώσεις. Μίνι φορέματα, υποδήματα με ψηλό τακούνι, χαριτωμένα αξεσουάρ και πολλά κοσμήματα είναι συνήθως η go to επιλογή της.

Αν άνοιγες τις πόρτες της γκαρνταρόμπας της θα έβρισκες οτιδήποτε είναι τάση. Παρακάτω συγκεντρώσαμε μερικά looks της Emira D’spain, που σίγουρα θα σε ενθουσιάσουν και γιατί όχι να μην σε εμπνεύσουν -όπως κάνουν οι χιλιάδες ακόλουθοι της στις πλατφόρμες της στα social media.

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ