Follow us

6 looks από τις ανοιξιάτικες πασαρέλες που αξίζει να αντιγράψεις

Ανοιξιάτικα σύνολα με ευελιξία αλλά trendy χαρακτήρα που θα αναβαθμίσουν το προσωπικό σου στιλ..

6 looks από τις ανοιξιάτικες πασαρέλες που αξίζει να αντιγράψεις Pixel Formula

Έχεις συνηθίσει να βλέπεις τις πιο εκκεντρικές εικόνες από τις επιδείξεις της μόδας, καθώς είναι αυτές που τραβούν σε πρώτη φάση την προσοχή. Παρ΄όλα αυτά, τα fashion shows και οι συλλογές των εμβληματικών οίκων και μοντέρνων brands δεν αποτελούνται μόνο από αυτά. Αντιθέτως, ανταποκρίνονται στις ανάγκες των σύγχρονων γυναικών και προτείνουν τάσεις με σκοπό να αναδείξουν την πολύπλευρη θηλυκότητά τους. Παρακάτω συγκεντρώσαμε 6 looks που το αποδεικνύουν. Αποτελούν τις ανοιξιάτικες προτάσεις, που υπόσχονται να αναβαθμίσουν την γκαρνταρόμπα και τις εμφανίσεις σου σε κάθε περίσταση.

Συνέχισε να σκρολάρεις για να τα ανακαλύψεις.

Από την πασαρέλα στην γκαρνταρόμπα σου | Οι ανοιξιάτικες προτάσεις

-Isabel Marant

Το γαλλικό fashion cool girl, η Isabel Marant, προτείνει αυτή την άνοιξη να επενδύσεις σε μία ολόσωμη φόρμα. Βρες εκείνο το σχέδιο που θα εξυπηρετήσει καλύτερα τις ανάγκες σου. Μην ξεχνάς πως με την κατάλληλη ολόσωμη φόρμα μπορείς να εμφανιστείς τόσο στο γραφείο όσο και στην παραλία.

6 looks από τις ανοιξιάτικες πασαρέλες που αξίζει να αντιγράψεις

-Valentino

Ο γαλλικός οίκος Valentino επένδυσε αρκετά στην μωβ απόχρωση για την ανοιξιάτικη συλλογή του. Αποτελεί ένα έντονο χρώμα, που ωστόσο σου προσφέρει ευελιξία και άνεση για να το υιοθετήσεις. Ιδανική πρόταση αποτελεί ένα κομψό μάξι φόρεμα με πτυχώσεις όπως το παρακάτω, που θα σου φανεί χρήσιμο τόσο στις βραδινές εξόδους όσο και στις επίσημες εκδηλώσεις.

Valentino

-Brandon Maxwell

Οι ρίγες είναι κομψές και απολύτως on trend αυτή τη σεζόν κάτι που απέδειξε και η συλλογή του Brandon Maxwell. Ο ίδιος τις επέλεξε σε ανοιξιάτικα και καλοκαιρινά χρώματα σε φορέματα και two piece και το παρακάτω look θα σε πείσει σίγουρα να τους δώσεις μία ευκαιρία.

Brandon Maxwell

-Michael Kors

Οι φούστες μπορεί να απασχολούν τις τάσεις με τη μίνι εκδοχή τους, όμως, σύμφωνα με τον Michael Kors και οι πένσιλ αξίζουν μία θέση στην γκαρταρόμπα σου. Το παρακάτω look αποδεικνύει πως είναι οι ιδανικές για το office style, ενώ μπορείς να τις φορέσεις και στις βραδινές εξόδους σου συνδυασμένες με crop tops.

Michael Kors

-Philip Plein

Από τις ανοιξιάτικες προτάσεις μας δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα prints. Ο Philip Plein μας προτείνει την πιο μαξιμαλιστική εκδοχή τους. Παρατηρώντας το παρακάτω look καταλαβαίνει πως για εκείνον ''more is more'' και αυτό το φόρεμα με την κολακευτική γραμμή σίγουρα σε μυεί στην φιλοσοφία του.

Philip Plein

-Fendi

Η συλλογή και το catwalk του Fendi έντυνε μια πραγματική επίγεια θεά. Αν ρίξεις μια ματιά στα looks έχουν έναν ασύγκριτο δυναμισμό, επιβλητικότητα και αποπνέουν αριστοκρατία μέσα από την χρωματική παλέτα και τις καθαρές αυστηρές γραμμές. Το παρακάτω look σού προτείνει να επενδύσεις σε knitted κομμάτια, τα οποία όπως βλέπεις μπορούν να έχουν την πιο πολυτελή και κομψή όψη.

Fendi

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ