Follow us

5 tips που ακολουθούν πάντα οι ελληνίδες celebrities για προσεγμένο στιλ την άνοιξη

Πώς θα ανανεώσεις το ανοιξιάτικο στιλ σου σύμφωνα με τις ελληνίδες celebrities;

celebrities Instagram @fayskorda @christos_alexandropoulos @ilianapapageorgiou

Πλέον μετράμε αντίστροφα για τον ερχομό της άνοιξης και ανυπομονούμε να υιοθετήσουμε τις τάσεις που παρουσίασαν οι σχεδιαστές μόδας για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2022. Μέχρι τότε, μπορούμε να ονειρευόμαστε όλα τα looks που θα δημιουργήσουμε την επόμενη περίοδο και να αποθηκεύσουμε τους συνδυασμούς που θα αντιγράψουμε.

Διαβάστε Επίσης

Οι ελληνίδες celebrities μάλιστα με τις αναρτήσεις τους στο Instagram μάς προσφέρουν έμπνευση με σύνολα που μπορούμε να δημιουργήσουμε και εμείς, ενώ προτείνουν τα πιο έξυπνα στιλιστικά tips για να είναι οι εμφανίσεις μας πιο προσεγμένες.

#1 Φαίη Σκορδά

Μία από τις πιο χρήσιμες συμβουλές που χρειάζεται να έχεις κατά νου κάθε φορά που επιλέγεις να φορέσεις μία μίνι φούστα είναι τα παπούτσια με τα οποία θα τη συνδυάσεις. Σύμφωνα με τους fashion experts, οι κοντές φούστες συνδυάζονται τέλεια είτε με flat παπούτσια είντε με χαμηλά τακούνια, όπως τα kitten heels ή εκείνα με τετράγωνο σχήμα. Η Φαίη Σκορδά ακολούθησε την εν λόγω συμβουλή και φόρεσε τη μίνι τζιν φούστα της με flat παπούτσια και συγκεκριμένα με μπαλαρίνες σε ένα άκρως ανοιξιάτικο σύνολο.

Loading...

#2 Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Σίγουρα, το τζιν παντελόνι είναι το πιο άνετο και ευκολοφόρετο παντελόνι της γκαρνταρόμπας μας. Συνδυάζεται με τα πάντα και είναι ιδανικό για διάφορες περιστάσεις. Ωστόσο, δεν είναι το μοναδικό bottom που συνδυάζει τις παραπάνω ιδιότητες. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μάς υπενθύμισε πως το λευκό παντελόνι είναι εξίσου must have, ιδίως την περίοδο της άνοιξης.

Loading...

#3 Ζέτα Μακρυπούλια

Δεν υπάρχει πιο φρέσκο και ανοιξιάτικο combo από το τζιν παντελόνι σε συνδυασμό με blazer σε έντονο χρώμα. Η Ζέτα Μακρυπούλια επιβεβαιώνει αυτή τη θεωρία. Ειδικά φέτος την άνοιξη, που τα έντονα χρώματα έχουν την τιμητική τους, ένα σακάκι σε αποχρώσεις όπως το πράσινο, το φούξια, το κόκκινο ή το μπλε είναι ακριβώς ό,τι χρειάζεσαι για να ανανεώσεις το ντύσιμο σου.

Loading...

#4 Βίκυ Καγιά

Όποια κι αν είναι η περίσταση και το dress code, το μικρό μαύρο φόρεμα θα είναι πάντα μία από τις καλύτερες επιλογές που μπορείς να κάνεις. Casual ή formal, mini, midi ή maxi, sexy ή σε loose γραμμή, οι επιλογές που έχεις στη διάθεση σου είναι άπειρες.

Loading...

#5 Σταματίνα Τσιμτσιλή

Ένας εύκολος τρόπος για να ανανεώσεις το στιλ σου είναι να επιλέξεις τις πιο εξελιγμένες εκδοχές των διαχρονικών κομματιών που έχεις ήδη στη συλλογή σου. Για παράδειγμα, ένα μαύρο δερμάτινο παντελόνι όπως αυτό της Σταμαντίνας Τσιμτσιλή ταιριάζει με τα πάντα, ενώ η όψη του κάνει το τελικό αποτέλεσμα πιο κομψό και ιδιαίτερο.

Loading...

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ