Follow us

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή με Zara | Τα κομμάτια που θα ανανεώσουν την ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου

Η παρουσιάστρια αποδεικνύει πως για να είσαι καλοντυμένη δεν χρειάζεται να ξοδέψεις μία περιουσία.

Σταματίνα Τσιμτσιλή NDP

''Τι σε αναδεικνύει σε μία πραγματικά καλοντυμένη γυναίκα;'', είναι μία ερώτηση που μας κάνουν συχνά. Η απάντηση δεν είναι τόσο απλή και αρκετά πράγματα παίζουν ρόλο στην επίτευξη μιας σωστής, κομψής και κολακευτικής εμφάνισης. Ανάμεσα στους παράγοντες, ωστόσο, δεν βρίσκεται η τιμή ενός ρούχου. Πολλοί θεωρούν πως για να ντυθείς κομψά θα πρέπει να δαπανήσεις ένα σεβαστό ποσό ή ακόμα και εξωφρενικό για να κάνεις δικά σου πολύτιμα μονογράμματα και κομμάτια που ανήκουν στις τάσεις. Στην πραγματικότητα χρειάζεσαι καλό μάτι και να έχεις πλήρη συναίσθηση του εαυτού σου. Πρέπει να ξέρεις τον σωματότυπό σου και όσα τον αναδεικνύουν αλλά και το προσωπικό σου γούστο, ενώ η αυτοπεποίθηση είναι το ''αξεσουάρ'', που δεν πρέπει να λείπει από κανένα σύνολό σου. Η απόδειξη όλων αυτών είναι η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η οποία λατρεύει τα ρούχα του Zara, που έχουν απολύτως προσιτή τιμή.

Πάμε για ψώνια στο Zara μαζί με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή

Η Σταματίνα Τσμιτσιλή ξέρει καλά τόσο τι της πάει όσο και τις τάσεις της εκάστοτε σεζόν. Ετσι, βρίσκει τους κατάλληλους στιλιστικούς συνδυασμούς και δημιουργεί σύνολά που μπορεί η κάθε μία να κάνει δικά της. Κάνοντας μία σύντομη περιήγηση ξεχωρίσαμε τα πρόσφατα κομμάτια από τη συλλογή του Zara, που επέλεξε η ίδια να φορέσει στις τηλεοπτικές της εμφανίσεις στο ''Happy Day''.

Θα βρεις μία ποικιλία κομματιών, από παντελόνια και τοπ μέχρι εκκεντρικά παπούτσια, οπότε συνέχισε να σκρολάρεις για να ανακαλύψεις τις νέες προσθήκες στην γκαρνταρόμπα σου.

-Top με cut out

Loading...

-Παντελόνι με εφέ κροκό και δερμάτινη όψη

Loading...

-Tailored παντελόνι

Loading...

-Ζιβάγκο με print

Loading...

-Φλοράλ φόρεμα

Loading...

-Strappy πέδιλα

Loading...

Shop the items

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ