Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου κράτησε την αγαπημένη τσάντα της Kim Kardashian

Αποτελεί την πιο διάσημη τσάντα της σεζόν.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Οταν ψάχνουμε για στιλιστική έμπνευση πάντα κατευθυνόμαστε προς τα social media, εκεί όπου οι fashionistas από όλο τον κόσμο προσφέρουν τις δικές τους προτάσεις για να ανανεώσουμε το καθημερινό και όχι μόνο ντύσιμό μας. Κάπως έτσι γεννιούνται οι τάσεις, τα πιο διάσημα fashion items αλλά και τα style icons. Αυτη την περίοδο ειδικά όπου διεξάγεται ο fashion month όλες μελετούμε εξονυχιστικά το street style, καθώς είναι ιδιαίτερα πλούσιο. Κάπως, έτσι, συναντήσαμε και την πιο δημοφιλής τσάντα αυτή της σεζόν, την οποία έχουν κρατήσει μεταξύ άλλων η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και η Kim Kardashian.

Trend Alert | Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου κράτησε την ''it'' τσάντα της σεζόν

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έκανε ένα μεγάλο ταξίδι στις ΗΠΑ απολαμβάνοντας ένα διάλειμμα από την τηλεόραση και τη φρενίτιδα της καθημερινότητας. Από τις τελευταίες τις αναρτήσεις βλέπουμε πως το μοντελο επισκέφθηκε το Λος Άντζελες, την Χαβάη και τη Νέα Υόρκη διασκεδάζοντας με τη ψυχή της σε κάθε μέρος. Όπως ήταν αναμενόμενο την προσοχή μας τράβηξε η νέα προσθήκη στην γκαρνταρόμπα της, ένα αξεσουάρ που κράτησε πρώτη η Kim Kardashian.

Ο λόγος για το νέο σχέδιο τσάντας του εμβληματικού οίκου Balenciaga, την Hourglass, η οποία κυκλοφορεί σε μία πληθώρα χρωμάτων, υφών και μεγεθών. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου προτίμησε την εκκεντρική εκδοχή της, στην neon πράσινη απόχρωση και σε μικρό μέγεθος. Μάλιστα, η ίδια την κράτησε σε πολλές εμφανίσεις της στις ΗΠΑ.

Το πρώτο της look ήταν ένα βραδινό σύνολο αποτελούμενο από ένα μπουστάκι και παντελόνι σε βινύλ ύφασμα συνδυασμένα με ένα oversized blazer και πέδιλα. Το δεύτερο ήταν ένα casual look με φόρμες, μακρύ μαύρο παλτό και αθλητικά παπούτσια.

Η εν λόγω τσάντα, ωστόσο, απέκτησε μεγάλη δημοσιότητα όταν πριν από αρκετούς μήνες άρχισε να την κρατάσει η Kim Kardashian στην πιο μαξιμαλιστική εκδοχή της. Πιο συγκεκριμένα, είχε επιλέξει την λαμπερή Hourglass κεντημένη όλη με στρας. Μάλιστα, η ίδια έγινε και το νέο πρόσωπό του οίκου Balenciaga.