Follow us

Ακολούθησε τη φόρμουλα της Jennifer Lopez | Πώς θα ντυθείς στο ραντεβού σου

H Jennifer Lopez μοιράζει στιλιστικά tips για να ενθουσιάσεις.

Jennifer Lopez Splash News/Ideal Image

Είναι μία από τις πιο glamorous γυναίκες στον ξένο χώρο της showbiz. Την γνωρίζει σχεδόν κάθε άνθρωπος, ενώ τα τραγούδια της έχουν συνοδέψει πολλές στιγμές της ζωής μας, από τους έρωτες μέχρι τις βραδινές διασκεδάσεις και τα νυχτοπερπατήματα. Παρ' όλα αυτά, η Jennifer Lopez σήμερα μας απασχολεί και με το στιλ της, καθώς εντυπωσιάζει με κάθε της look.

Αυτή την περίοδο η ίδια έχει ένα φορτωμένο πρόγραμμα, καθώς έχει απανωτές εμφανίσεις για την προώθηση της νέας της ταινίας ''Mary Me''. Με κάθε εμπορική εκδήλωση κάνει και μία ακόμα πιο αξιοζήλευτη εμφάνιση φέροντας στο street style το πραγματικό glamorous στοιχείο του Hollywood.

Ακολούθησε τη φόρμουλα της Jennifer Lopez | Πώς θα ντυθείς στο ραντεβού σου

Τι φοράει η Jennifer Lopez σε ένα ρομαντικό ραντεβού με τον Ben Affleck

Σήμερα θα ασχοληθούμε κυρίως με το look που επιλέγει στα ραντεβού της με τον Ben Affleck. Τι φοράει σε αυτές τις ρομαντικές περιστάσεις η superstar;

Η ίδια αρχικά επιλέγει στενές γραμμές που τονίζουν τη σιλουέτα της και αναδεικνύουν τις καμπύλες της. Την έχουμε δει πολλές φορές να φοράει two - pieces, αποτελούμενα από μία στενή φούστα και συνήθως ένα crop top. Ακόμα, το μαύρο μικρό φόρεμα έχει δώσει επίσης το παρών σε πολλά ραντεβού της.

Loading...

Κάθε εμφάνιση -και το τονίζουμε- έχει εκκεντρικά κοσμήματα. Είτε μιλάμε για μεγάλα σκουλαρίκια γεμάτα πολύτιμες πέτρες είτε για statement βραχιόλια και δαχτυλίδια, το σίγουρο είναι πως ολοκληρώνουν κάθε της look. Άλλωστε, οι καλύτεροι φίλοι μίας γυναίκας είναι τα διαμάντια σύμφωνα με την Marilyn Monroe και η Jennifer Lopez συμφωνεί.

Loading...

Η ίδια επιλέγει μακριά παλτό για τα date looks της, που αποπνέουν δυναμισμό και αριστοκρατία. Μάλιστα, λατρεύει εκείνα με τη faux fur αλλά και τα σχέδια σε εκκεντρικά χρώματα.

Loading...

Οι μικρές τσάντες, επίσης, δεν λείπουν από τα look της σε αυτές τις περιστάσεις. Είναι οι πιο πρακτικές επιλογές στις βραδινές εμφανίσεις κάθε γυναίκας.

Τέλος, από ένα date night look δεν γίνεται να λείπουν τα ψηλοτάκουνα. Πέδιλα, κλασικές μυτερές γόβες ή platform αποτελούν την πινελιά, που ολοκληρώνουν κάθε σέξι σύνολο.

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ