Follow us

Χριστιάνα Μπέτα | 3+1 vintage-chic looks ιδανικά για ταξίδι, από την κόρη της Νατάσας Θεοδωρίδου

Η 26χρονη γνωρίζει καλά πώς να ντύνεται κατάλληλα για ταξίδι, χωρίς να χάνει πόντους από το στιλ της.

Χριστιάνα Μπέτα Instagram

Αν είσαι λάτρις της μόδας, πιθανολογούμε ότι παρακολουθείς όλα τα τελευταία trends αλλά και τις trendsetters που ορίζουν το street style με τις επιλογές τους. Μια από αυτές είναι ξεκάθαρα και η Χριστιάνα Μπέτα, η κόρη της Νατάσας Θεοδωρίδου, που με τις εμφανίσεις της αποδεικνύει κάθε φορά όχι μόνο τη λατρεία της για τη μόδα αλλά και την υψηλής αισθητικής οπτική της για το ντύσιμο και την εμφάνιση γενικότερα.

Δεν είναι λοιπόν λίγες οι φορές που η 26χρονη έχει ανακυκλώσει παλαιότερα vintage κομμάτια - θυσαυρούς της διάσημης μαμάς της, φέρνοντάς τα με απόλυτη επιτυχία στο σήμερα. Ή όλες εκείνες οι πολυτελείς τσάντες παλαιότερων δεκαετιών που όμως δείχνουν τόσο σύγχρονες, όπως κι αν τις συνδυἀσει.

Η Χριστιάνα Μπέτα ανακυκλώνει στα looks της τα ρούχα της Νατάσας Θεοδωρίδου | Πώς φόρεσε ένα blazer της μητέρα της από τα παλιά

Έτσι κι εμείς, δεν χάνουμε ποτέ ευκαιρία για να εμπνευστούμε από τα outfits που δημιουργεί, απόλυτα ταιριαστά όχι μόνο με τις πρόσφατες τάσεις αλλά και με την ηλικία της.

Τις τελευταίες μέρες λοιπόν, η Χριστιάνα Μπέτα βρίσκεται στο Μιλάνο και στη Λίμνη Κόμο, δίνοντάς μας άπειρες ιδέες για μοδάτους συνδυασμούς με vintage και νεανικά κομμάτια, κατάλληλα για να σε κρατήσουν ζεστή χωρίς να χάνεις πόντους από το στιλ σου.

Η Χριστιάνα Μπέτα το έκανε ξανά | Ποιο ρούχο της Νατάσας Θεοδωρίδου φόρεσε αυτή τη φορά;

Αν ετοιμάζεσαι να ταξιδέψεις κι εσύ στο εξωτερικό, ή αν απλά θες να "κλέψεις" μερικές ιδέες για τις δικές σου καθημερινές εμφανίσεις στο γραφείο ή στη βόλτα, συνέχισε να διαβάζεις.

Η 26χρονη κατάφερε με ένα μόλις κομμάτι-κλειδί (που δεν είναι άλλο από το τζιν) να δημιουργήσει 3 διαφορετικά super-chic looks, που είναι η ιδανική λύση αν ταξιδεύεις και δεν θες να παραφορτώσεις τη βαλίτσα σου: 3-4 κομμάτια αρκούν στην κυριολεξία.

#1. Τζιν + Καφέ faux γούνα + mini shoulder bag

Loading...

Χριστιάνα Μπέτα | 3+1 vintage-chic looks ιδανικά για ταξίδι, από την κόρη της Νατάσας Θεοδωρίδου

#2. Τζιν + μαύρο ζιβάγκο + χρυσοί, μεγάλοι κρίκοι

Loading...

#3. Τζιν + leopard παλτό

Loading...

#4. Λευκές, ψηλές, δερμάτινες μπότες + μαύρο φόρεμα + μαύρη γούνα

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ