Follow us

Η Νατάσσα Μποφίλιου με παγιέτα από την κορυφή έως τα νύχια | Θα το τολμούσες;

Εσύ θα φόραγες ένα τέτοιο look σε μία βραδινή ή επίσημη εμφάνισή σου;

Hit it or miss it | Η Νατάσσα Μποφίλιου με παγιέτα από την κορυφή έως τα νύχια NDP

Η βραδινή ζωή της πόλης έχει αρχίσει ξανά να αντηχεί σε κάθε πεζόδρομο και πυκνοκατοικημένη περιοχή. Η διασκέδαση βρίσκεται και πάλι στο εβδομαδιαίο πρόγραμμα και η μουσική ''ντύνει'' τις ξεχωριστές βραδιές του Σαββατοκύριακου -και όχι μόνο. Το ένα μετά το άλλο μουσικό σχήμα ανεβαίνει και πάλι στη σκηνή και τα βραδινά κέντρα πιάνουν δυναμικά τη δουλειά. Ανάμεσα σε αυτά βρίσκονται και οι μουσικές παραστάσεις της Νατάσσας Μποφίλιου, η οποία θα μας κρατήσει συντροφιά με τα τραγούδια της από τη σκηνή του Vox.

Loading...

Η Νατάσσα Μποφίλιου με ένα glamorous look στην έναρξη στο Vox

Πολλοί ήταν οι διάσημοι που έδωσαν το παρών στην πρεμιέρα της Νατάσσα Μποφίλιου στο νυχτερινό κέντρο Vox. Μάλιστα, ο φωτογραφικός φακός του πρακτορείου NDP ήταν εκεί, όμως, τα φώτα και τις εντυπώσεις έκλεψε η ίδια η τραγουδίστρια με το glamorous σύνολό της.

Για την πρεμιέρα της επέλεξε ένα outfit, που την έκανε πραγματικά να λάμψει. Πιο συγκεκριμένα, η Νατάσσα Μποφίλιου φόρεσε ένα σύνολο αποκλειστικά δημιουργημένο με παγιέτα. Αποτελούνταν από ένα oversized blazer και μία loose παντελόνα. Τα κομμάτια είχαν την μπλε ηλεκτρίκ απόχρωση, όμως, το ένα πατζάκι της παντελόνας έφερε μία διχρωμία με το μαύρο, δημιουργώντας μια ενδιαφέρουσα αντίθεση. Η ίδια φόρεσε platform μποτάκια, κάτι που σε συνδυασμό με την loose παντελόνα έδωσε περισσότερο ύψος στη σιλουέτα της.

Η Νατάσσα Μποφίλιου με παγιέτα από την κορυφή έως τα νύχια | Θα το τολμούσες;

Όπως βλέπεις από τη εμφάνιση της Νατάσσας Μποφίλιου, η παγιέτα μπορεί να αξιοποιηθεί και μετά την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων. Είτε πρόκειται για μία βραδινή έξοδο είτε για μία επίσημη εμφάνιση η glamorous όψη της είναι μία ιδανική επιλογή. Βέβαια, είναι στο δικό σου χέρι αν θα είναι ένα εκκεντρικό look ή απλά ένα λαμπερό σύνολο.

Πες μας τη γνώμη σου στα σχόλια: Εσύ θα φόραγες ένα τόσο εκκεντρικό σύνολο σε κάποια βραδινή έξοδό σου; Ποια είναι η γνώμη σου για την παγιέτα;

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ