Follow us

Το αγαπημένο στιλιστικό trick των Γαλλίδων που θα δώσει νέα πνοή στις mini φούστες

Ένα απλό και έξυπνο trick που θα κάνει τα ανοιξιάτικα σύνολά σου πιο ιδιαίτερα.

street style Pixel Formula

Ένας από τους λόγους που οι γυναίκες λατρεύουμε το styling είναι επειδή κάθε κομμάτι της γκαρνταρόμπας μας μπορεί να πάρει νέα πνοή και να μεταμορφωθεί εάν το χρησιμοποιήσουμε έξυπνα. Πολλές φορές μάλιστα, έχουμε δει σε εμφανίσεις που έχουν κάνει τα αγαπημένα μας style icons ή οι influencers της μόδας, κάποιον συνδυασμό που δεν είχαμε σκεφτεί ποτέ και θέλουμε να αντιγράψουμε.

Αυτό συμβαίνει και φέτος την άνοιξη, που οι Γαλλίδες fshionistas έχουν φέρει στην επικαιρότητα το στιλιστικό trick που χρησιμοποιούσαν οι γυναίκες παλαιότερα. Συγκεκριμένα, μία από τις επικρατέστερες τάσεις της μόδας για την άνοιξη του 2022 είναι οι mini φούστες και τα φορέματα. Οι οίκοι Chanel, Dior, Lanvin, Versace, Miu Miu, Prada επανέφεραν στην επικαιρότητα τις φούστες σε mini μήκος, ενθουσιάζοντας μας.

Διαβάστε Επίσης

Είτε ως μέρος ενός ταγιέρ είτε ως leader κάποιας εμφάνισης, η mini φούστα είναι ένα από τα κομμάτι που αγαπούν ιδιαίτερα οι Γαλλίδες fashionistas. Γνωρίζουν πως δημιουργήσουν τις πιο κομψές εμφανίσεις και πάντα έχουν έναν έξυπνο συνδυασμό να μας προτείνουν. Φέτος την άνοιξη, οι Γαλλίδες έχουν επαναφέρει στο προσκήνιο το preppy style και έχουν εντάξει στα σύνολά τους, ένα basic αξεσουάρ. Ο λόγος για τις λευκές κάλτσες.

Fashionistas όπως η Julie Sergent Ferreri και η Alison Toby που μετρούν χιλιάδες followers και εμπνέουν τις γυναίκες με το στιλ τους, προτείνουν να προσθέσεις στο ανοιξιάτικο ντύσιμό σου αυτό το απλό αξεσουάρ, κάνοντας τα looks σου να αποπνέουν μία vintage αισθητική. Συγκεκρμένα, οι Γαλλίδες influencers συνδυάζουν τη mini φούστα ή το mini φόρεμα τους με καλσόν, loafers και προσθέτουν ένα ζευγάρι λευκές κάλτσες. Το αποτέλεσμα είναι πολύ κοριτσίστικο και cool. Εάν θέλεις να κάνεις το look σου ακόμα πιο εντυπωσιακό μπορείς να επιλέξεις ένα πιο ιδιαίτερο ζευγάρι κάλτσες. Brands όπως το Calzedonia προσφέρει μεγάλη ποικιλία από κάλτσες τόσο σε χρώματα όπως και σε μοτίβα, ώστε να επιλέξεις τις ιδανικές για εσένα. Αυτό που χρειάζεται να θυμάσαι είναι πως αξίζει να πειραματίζεσαι με το στιλ σου και να μη διστάζεις να δοκιμάζεις νέους συνδυασμούς.

Το αγαπημένο styling trick των fashionistas

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Διαβάστε Επίσης

Κοντές Αθλητικές Κάλτσες Tie Dye Calzedonia

Κοντές Κάλτσες με Ξεθωριασμένο Print Calzedonia

Κοντές Κάλτσες με Φλοράλ Σχέδιο Eco Calzedonia

Κοντές Αθλητικές Κάλτσες με Φλοράλ Σχέδιο Calzedonia

Κοντές Κάλτσες με Φιόγκο Calzedonia

Κοντές Αθλητικές Κάλτσες με Φλοράλ Σχέδιο Eco Calzedonia

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ