Follow us

Βαρέθηκες το τζιν παντελόνι; To λευκό παντελόνι της Σταματίνας Τσιμτσιλή από Stradivarius είναι ιδανικό για την άνοιξη

Ακολούθησε το παράδειγμα της Σταματίνας Τσιμτσιλή και πρόσθεσε στη συλλογή σου ένα νέο λευκό παντελόνι.

Σταματίνα Τσιμτσιλή NDP Photo Agency

Η άνοιξη είναι προ των πυλών και κάθε γυναίκα που αγαπά τη μόδα έχει επικεντρωθεί σε έναν σημαντικό στόχο. Την ανανέωση της γκαρνταρόμπας της με νέα, ανοιξιάτικα κομμάτια που θα εξελίξουν το στιλ της. Ποια είναι όμως τα must have κομμάτια της ανοιξιάτικης γκαρνταρόμπας; Τζιν παντελόνι και τζάκετ, σακάκια και πουκάμισα, αέρινα φορέματα, sneakers και καμπαρντίνα. Υπάρχει όμως ένα ακόμα πολύ κομψό και χρήσιμο bottom που αξίζει να προσθέσεις στη συλλογή σου και το φόρεσε πρόσφατα η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Διαβάστε Επίσης

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του Alpha , Σταματίνα Τσιμτσιλή δημοσίευσε μία ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram, στην οποία ποζάρει στον φακό, φορώντας ένα άκρως ανοιξιάτικο look. Συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος συνδύασε ένα λευκό ψηλόμεσο παντελόνι από το Stradivarius με ένα floral πουκάμισο στις αποχρώσεις του μαύρου, του κόκκινου και του πορτοκαλί.

Styling tips

Το λευκό παντελόνι είναι ένα από τα staples της ανοιξιάτικης γκαρνταρόμπας αφού μπορείς να το φορέσεις σε κάθε περίσταση. Από το πρωί στο γραφείο μέχρι τις χαλαρές βόλτες στην πόλη και τη βραδινή έξοδο, ένα λευκό παντελόνι θα σε βοηθήσει να δημιουργήσεις τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις. Ανεξάρτητα από το στιλ ή τον σωματότυπό σου, στις νέες συλλογές των brands θα βρεις μεγάλη ποικιλία από λευκά παντελόνια σε διαφορετικές γραμμές ώστε να επιλέξεις το ιδανικό για εσένα.

Το look της Σταματίνας Τσιμτσιλή

Loading...

Get the Look

Skinny push-up Kim τζιν παντελόνι Mango

Λευκό τζιν παντελόνι Zara

Straight High Ankle Jeans H&M

Twill τζιν παντελόνι baggy Stradivarius

Λευκό παντελόνι Cos

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ