Follow us

5 στιλ παπουτσιών που θα χρειαστείς την άνοιξη σύμφωνα με τις fashion experts

Πέντε ζευγάρια παπούτσια που ταιριάζουν με φούστες, φορέματα και παντελόνια και είναι ιδανικά για την άνοιξη.

street style Pixel Formula

Η άνοιξη είναι η εποχή που έχει συνδυαστεί στο νου μας με την ανανέωση. Στη φύση, τη θερμοκρασία, την γκαρνταρόμπα μας. Είναι η εποχή που αφήνουμε για λίγο στην άκρη τα πολύ ζεστά ρούχα και τις σκουρόχρωμες αποχρώσεις και φοράμε περισσότερα ανάλαφρα υφάσματα και χαρούμενα χρώματα που μας κάνουν να ανυπομονούμε περισσότερο για το καλοκαίρι.

Εκτός από τις τάσεις της μόδας που παρουσιάζουν οι οίκοι μόδας και όλες οι τάσεις που θέλουμε να υιοθετήσουμε, υπάρχουν κάποια basic, διαχρονικά κομμάτια που δεν πρέπει να λείπουν από τη συλλογή μας. Κλασικά πανωφόρια, παπούτσια, παντελόνια και tops που παραμένουν αναλλοίωτα στον χρόνο από τα παροδικά trends.

Διαβάστε Επίσης

Όσον αφορά στα παπούτσια, υπάρχουν πέντε στιλ που αγαπούν ιδιαίτερα οι fashion experts και σίγουρα αξίζει να προσθέσεις στην ανοιξιάτικη συλλογή σου. Το βασικό χαρακτηριστικό που έχουν και τα πέντε στιλ παπουτσιών είναι πως ταιριάζουν τόσο με παντελόνια όσο φούστες και φορέματα, ενώ επιπλέον συνδυάζουν άνεση και κομψότητα. Ποια είναι αυτά;

Το Νο1 πιο basic ζευγάρι παπουτσιών για την άνοιξη είναι τα sneakers. Διαχρονικό και cool, μπορείς να το φορέσεις με το αγαπημένο σου τζιν, με τα φορέματα ή τις ολόσωμες φόρμες σου και να δημιουργήσεις τα πιο κομψά casual chic σύνολα. Εξίσου πρακτικές είναι οι flat μπαλαρίνες, που μετρούν αρκετές δεκαετίες ζωής και είναι πάντα up to date. Ταιριάζουν τέλεια με παντελόνια και είναι μία από τις καλύτερες επιλογές για τα office looks σου.

Διαβάστε Επίσης

Εάν σου αρέσουν τα τακούνια, ωστόσο θέλεις να επενδύσεις σε παπούτσια που προσφέρουν σταθερότητα και άνεση όσες ώρες κι αν τα φοράς, σου προτείνουμε να επενδύσεις σε ένα ζευγάρι mules με kitten heels ή σε ένα ζευγάρι Mary Janes με τετράγωνο τακούνι. Τελευταία, αλλά εξίσου σημαντικά είναι τα loafers που γνωρίζουν μεγάλη επιτυχία στον κόσμο του styling και έχουν αγαπηθεί πολύ από τις fashion experts. Για να σε πείσουμε για τη στιλιστική αξία των παραπάνω παπουτσιών, συγκεντρώσαμε πέντε άκρως ανοιξιάτικα looks που θα σε εμπνεύσουν.

Τα must have παπούτσια της άνοιξης

#1 Μπαλαρίνες

Loading...

#2 Loafers

Loading...

#3 Sneakers

Loading...

#4 Mules

Loading...

#5 Mary Janes παπούτσια

Loading...

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ