Follow us

Πώς θα αντιμετωπίσεις με στιλ τις αλλαγές στη θερμοκρασία την περίοδο της άνοιξης

Το αγαπημένο στιλιστικό trick των fashionistas για την άνοιξη.

street style Pixel Formula

Όσο κι αν ενθουσιαζόμαστε για τον ερχομό της άνοιξης, χρειάζεται να παραδεχτούμε πως είναι μία εποχή με πολλές στιλιστικές προκλήσεις. Εκτός από το γεγονός πως χρειάζεται να αποχωριστούμε τα πολύ ζεστά ρούχα και να ανανεώσουμε τη συλλογή μας με basic κομμάτια αλλά και με τις νέες τάσεις της μόδας, ερχόμαστε αντιμέτωποι με ένα επιπλέον ζήτημα. Πώς θα αντιμετωπίσουμε με στιλ τις αλλαγές στη θερμοκρασία;

Διαβάστε Επίσης

Η άνοιξη ως μεταβατική εποχή έχει διάφορα σκαμπανεβάσματα στους βαθμούς Κελσίου, ενώ οι ξαφνικές βροχές είναι μέρος της καθημερινότητας. Μέσα σε αυτές τις αλλαγές του καιρού, εσύ -και εμείς- θα πρέπει να ανακαλύψεις τον τρόπο να δημιουργήσεις κομψά σύνολα που ανταποκρίνονται στην αισθητική σου και θα σε προστατεύσουν από τις αλλαγές του καιρού.

Για ακόμα μία φορά, ο κόσμος της μόδας και του styling έχει την απάντηση σε αυτό το στιλιστικό ζήτημα και αφορά το αγαπημένο trick των fashionistas. Ο λόγος για το layering, που είναι πάντα ο πιο εύκολος τρόπος για να αντιμετωπίσεις τις αλλαγές του καιρού, όποια κι αν είναι η εποχή του χρόνου. Στη διάρκεια του χειμώνα για παράδειγμα, σε συμβουλεύαμε να προσθέτεις περισσότερα layers από ρούχα για να αντιμετωπίσεις τη χαμηλή θερμοκρασία. Κάτι παρόμοιο, θα σου προτείνουμε και για την άνοιξη, μόνο που αυτή τη φορά χρειάζεται να προτιμήσεις ρούχα με πιο ανάλαφρα υφάσματα.

Πουκάμισα μέσα από λεπτά πουλόβερ, tank tops μέσα από μπλούζες, ζακέτες με λεπτή πλέξη μέσα από σακάκια και πανωφόρια, πουλόβερ ριγμένα στους ώμους. Οι συνδυασμοί που μπορείς να δημιουργήσεις είναι άπειροι και ο στόχος είναι ένας. Να νιώθεις προστατευμένη από το κρύο και να μπορείς να αφαιρείς κάποιο από layer από το σύνολό σου όταν νιώθεις πως ζεσταίνεσαι.

Τα looks που θα σε εμπνεύσουν

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ