Follow us

10 influencers που αποδεικνύουν πως οι τάσεις της μόδας ταιριάζουν σε όλα τα σώματα

Γυναίκες με στιλ που θα σε βοηθήσουν να αποδεχτείς και να αγαπήσεις περισσότερο τη σιλουέτα σου.

street style Pixel Formula

Θα συμφωνήσουμε πως τα τελευταία -σχεδόν δύο- χρόνια, ο κόσμος της μόδας πέρασε μία από τις μεγαλύτερες κρίσεις που έχει να θυμάται στην ιστορία. Η πανδημία προκάλεσε ένα pause στη δημιουργικότητα, τη φαντασία, την πρωτοτυπιά με τους σχεδιαστές να χρειάζεται να σκεφτούν νέους, αποκλειστικά digital, τρόπους για να παρουσιάσουν τις νέες τους συλλογές. Αυτό, σε συνδυασμό με κάποιους θεωρητικά, αλλά όχι πρακτικά, όρους, η δεύτερη μεγαλύτερη βιομηχανία του κόσμου αποφάσισε να αλλάξει τις τακτικές της. Οι όροι στους οποίους αναφέρομαι είναι οι eco friendly συλλογές, το gender fluidity και το fashion inclusivity που υποστηρίζει πως οι συλλογές των οίκων και των brands θα πρέπει να ανταποκρίνονται στις ανάγκες όλων των γυναικών. Όχι μόνο σε εκείνες με τέλειες αναλογίες.

Editorial | Τα κλισέ του plus size dressing που πρέπει να σταματήσεις να πιστεύεις

Βέβαια, αυτές τις νέες, σύγχρονες επιταγές δεν φαίνεται να τις ακολουθούν όλοι οι δημιουργοί. Ευτυχώς όμως, υπάρχουν fashion houses και brands όπως οι Savage x Fenty, Alexander McQueen, Versace, Chanel και Zara που έχουν ξεκινήσει να αποδεικνύουν πως η αλλαγή είναι πιο κοντά από ό,τι πιστεύουμε. Εκτός από τους δημιουργούς και τους οίκους όμως, στον κόσμο του ίντερνετ και κυρίως σε social media όπως το Instagram υπάρχουν πολλές fashion influencers που αποδεικνύουν πως οι τάσεις της μόδας μπορούν να φορεθούν από plus size γυναίκες, από γυναίκες με καμπύλες, από γυναίκες με περιφέρεια, από γυναίκες με κάθε σωματότυπο.

Εάν λοιπόν ανήκεις σε κάποια από τις παραπάνω "κατηγορίες” και χρειάζεσαι στιλιστική έμπνευση, παρακάτω θα βρεις δέκα Instagram προφίλ, τα οποία αξίζει να ακολουθήσεις asap.

#1

Loading...

#2

Loading...

#3

Loading...

#4

Loading...

#5

Loading...

#6

Loading...

#7

Loading...

#8

Loading...

#9

Loading...

#10

Loading...

10 συνδυασμοί που αξίζει να δοκιμάσεις για να γίνει ο χειμώνας η πιο stylish εποχή

Αυτό είναι το αγαπημένο styling trick των influencers για τις ημέρες με πολύ κρύο

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ