Follow us

Η θηλυκότητα στα ύψη | Πώς θα φορέσεις τη φούστα αυτή την περίοδο

Ανανέωσε το στιλ και την γκαρνταρόμπα σου κερδίζοντας το τίτλο της καλοντυμένης.

Η θηλυκότητα στα ύψη | Πώς θα φορέσεις την φούστα αυτή την περίοδο Pixel Formula

Μετά από τόσο κρύο ήρθε η ώρα να βγάλουμε από το βάθος της γκαρνταρόμπας τα φορέματα και τις φούστες μας -τα κομμάτια που έχουν ταυτιστεί περισσότερο με οτιδήποτε άλλο με τη θηλυκότητα. Σήμερα, ωστόσο, θα εστιάσουμε στα δεύτερα, τις φούστες, και θα σου προτείνουμε 5 looks για να ανανεώσεις τις εμφανίσεις και τη συλλογή ρούχων σου.

Δες παρακάτω πως θα κερδίσεις το τίτλο της καλοντυμένης.

Styling | Πώς θα φορέσεις τις φούστες για να αναδείξεις τη θηλυκότητά σου και το γούστο σου

Look No. 1

Στο γραφείο μπορείς να επιλέξεις μία μίντι πλισέ φούστα και να τη συνδυάσεις με ένα κασμιρένιο τοπ. Ιδανικά πρόσθεσε μπότες και ένα ντένιμ τζάκετ -θα είσαι η πιο καλοντυμένη.

Loading...

Look No. 2

Με την άνοιξη να είναι μία ανάσα μακριά ίσως έχει έρθει η ώρα να προσθέσεις λίγο χρώμα στις εμφανίσεις σου. Ειδικά αυτή τη σεζόν το πράσινο φαίνεται να είναι ο βασιλιάς των trends της σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι '22. Γιατί, λοιπόν, να μην το δοκιμάσεις σε μία πένσιλ φούστα συνδυασμένη με top σε ''ασφαλείς'' αποχρώσεις, για να ενθουσιάσεις στις εμφανίσεις σου;

Loading...

Look No. 3

Επίλεξε ένα άνετο look με μία πλισέ μίνι φούστα, ankle μποτάκια και ένα ζεστό πανωφόρι. Κράτα τις αποχρώσεις σε safe επιλογές, όπως το επιβλητικό μαύρο και το αριστοκρατικό μπεζ.

Loading...

Look No. 4

Ένας άκρως θηλυκός, σέξι και on trend συνδυασμός είναι να επιλέξεις μία μίνι φούστα και ένα τοπ με κλειστή λαιμόκοψη στις υπέροχες αποχρώσεις του κόκκινου και του ροζ. Κάπως έτσι θα έχεις εντάξει το color blocking στο προσωπικό σου στιλ και θα συναγωνίζεσαι τις πιο κομψές fashionistas.

Loading...

Look No. 5

Ας μην ξεχνάμε τις slip φούστες που μονοπώλησαν το ενδιαφέρον μας και κέρδισαν μία θέση στην γκαρνταρόμπα μας πέρσι. Αυτές, λοιπόν, μπορείς να τις φορέσεις κατά τη διάρκεια της άνοιξης με το σωστό layering. Ένα ζιβάγκο, ένα shearling τζάκετ και οι knee high μπότες σου θα δημιουργήσουν το ιδανικό outfit.

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ