Follow us

Η Μαρία Μπεκατώρου φόρεσε το αγαπημένο Zara σακάκι της Kate Middleton

Είναι Zara, έχει άκρως προσιτή τιμή και θα θες να το κάνεις δικό σου.

Τα blazers της Μαρίας Μπεκατώρου που θα θες να αποκτήσεις αυτή την άνοιξη ndp

Η Μαρία Μπεκατώρου έχει τραβήξει την προσοχή μας με τις εμφανίσεις της στο πλατό του τηλεπαιχνιδιού ''The Chase''. Φοράει έντονα χρώματα, πολυτελείς υφές και τα περισσότερα κομμάτια της μας εμπνέουν να πειραματιστούμε με το καθημερινό και κυρίως το office ντύσιμό μας. Ειδικά η πρόσφατη της εμφάνιση με το κομμάτι κλειδί της γυναικείας γκαρνταρόμπας μάς έβαλε σε σκέψεις.

Η Μαρία Μπεκατώρου και η Kate Middleton με το ίδιο σακάκι από το Zara

Η Μαρία Μπεκατώρου εμφανίστηκε με ένα ανοιξιάτικο look, που μπορούμε να αναδημιουργήσουμε τόσο στις εξόδους του Σαββατοκύριακου όσο και τα looks του γραφείου. Ο λόγος για το outfit, που θα δεις στην παρακάτω ανάρτηση, το οποίο έχει μία διχρωμία, που φέρνει την άνοιξη στο στιλ. Η παρουσιάστρια επέλεξε ένα διαφανές πουκάμισο κεντημένο με δαντέλα και ένα tailored παντελόνι, τα οποία ήταν σε λευκή απόχρωση. Μην ξεχνάς πως πρόκειται για ένα χρώμα που αποπνέει αριστοκρατία, καθαρότητα και κομψότητα. Ωστόσο για να σπάσει τη μονοχρωμία και να κάνει ακόμα πιο ενδιαφέρουσα την εμφάνισή της, πρόσθεσε ένα κόκκινο tweed σταυρωτό blazer με ασημένια κουμπιά. Η έντονη απόχρωση του πάθους και της ενέργειας πρόσθεσε πολλούς πόντους στο look της.

Loading...

Αυτό, όμως, που μας ενθουσίασε είναι το γεγονός, πως πρόκειται για το ίδιο σακάκι του Zara, που λατρεύει και η Kate Middleton. Καλά διάβασες, η δούκισσα του Κέιμπριτζ έχει το ίδιο σακάκι από τα Zara και το έχει φορέσει σε παραπάνω από μία επίσημη περίσταση. Η ίδια έδωσε πρόσφατα το παρών στην Κοπεγχάγη και εκεί εμφανίστηκε με το tweed σακάκι του Zara, που φόρεσε και η Μαρία Μπεκατώρου. Η καλοντυμένη royal το είχε συνδυάσει με μαύρο παντελόνι, γόβες και τσάντα, ενώ από μέσα είχε προσθέσει ένα λευκό πουκάμισο.

Loading...

Get the look

Αν έχει την ψήφο εμπιστοσύνης της Kate Middleton και της Μαρίας Μπεκατώρου τότε δεν γίνεται να λείπει από τη δική σου. Βρες το ιδανικό για εσένα μέσα από τα σχέδια του Zara.

Σταυρωτό tweed blazer, Zara

Σταυρωτό tweed blazer, Zara

Σταυρωτό tweed blazer, Zara

Σταυρωτό tweed blazer, Zara

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ