Follow us

Tο σακάκι από το Zara που θα είχε την έγκριση της Grace Kelly και της Audrey Hepburn

Είμαστε σίγουρες πως θα έχει την έγκριση και των royals δίνοντας το παρών στις εμφανίσεις τους αυτή την άνοιξη.

Για αυτό το σακάκι από το Zara θα τσακωνόντουσαν η Grace Kelly με την Audrey Hepburn Pixel Formula

Τις τελευταίες ημέρες αφιερώνουμε περισσότερο χρόνο απ΄ότι συνήθως στα e-shops. Κάτι η μικρή άνοδος της θερμοκρασίας, κάτι η ηλιοφάνεια, μάς εμπνέει να κάνουμε αλλαγές. Επιθυμούμε περισσότερο χρώμα, λιγότερα βαριά ρούχα, μία γενικότερη στιλιστική ανανέωση. Άλλωστε, η άνοιξη πλησιάζει και είμαστε παραπάνω από έτοιμες να βγάλουμε από το βάθος της γκαρνταρόμπας μας τα μεταβατικά ρούχα. Παράλληλα, στα e-shops -όπου συχνάζουμε ώρες- έχουν κυκλοφορήσει ήδη τα πρώτα drops της νέας ανοιξιάτικης σεζόν και η αλήθεια είναι πως φουντώνει ακόμα περισσότερο ο πόθος μας για τη στιλιστική ανανέωση.

Σύμφωνα με όσα έχουμε παρατηρήσει μέχρι στιγμή, η 70s διάθεση θα ντύσει πολλές εμφανίσεις μας αυτή τη σεζόν. Flared παντελόνια, μίνι φορέματα με boxy σιλουέτα και τα must have χρώματα εκείνης της δεκαετίας -πορτοκαλί, κίτρινο και πράσινο- δίνουν το παρών σχεδόν σε κάθε συλλογή. Οπότε ετοιμάσου για πολλά ρετρό looks. Ωστόσο, την προσοχή μας αιχμαλώτισε ένα σακάκι από ένα αγαπημένο brand, για το οποίο είμαστε σίγουρες πως θα τσακωνόντουσαν τόσο οι royals μεταξύ τους όσο και τα style icons Audrey Hepburn και Grace Kelly.

Loading...

Don't walk, run to Zara | Το σακάκι που ερωτευθήκαμε

Το Zara πάντα έχει μία μεγάλη ποικιλία ρούχων, που καλύπτει τόσο κάθε γούστο όσο και κάθε περίσταση. Με τις περιόδους να αλλάζουν και τις σεζόν να διαδέχονται η μία την άλλη, μπορείς να εμπιστευθείς το Zara για ένα γρήγορο shopping για τα ''απαραίτητα''. Κάπως έτσι ξεκινήσαμε και εμείς τη δική μας αναζήτηση στα νέα κομμάτια του και ανακαλύψαμε το σακάκι που είμαστε σίγουρες πως δεν θα έλειπε από τις πιο κομψές γκαρνταρόμπες.

Πρόκειται για ένα σακάκι, που θυμίζει το στιλ των 60s και 70s και πιο πολύ τις εμφανίσεις των μελών των βασιλικών οικογενειών εκείνης της περιόδου. Βέβαια, αν ρίξουμε μία σύντομη ματιά και στο στιλ της Lady Diana τότε σίγουρα θα βρούμε παρόμοιο σχέδιο στις εμφανίσεις από τα 80s και 90s.

Loading...

Σε κάθε περίπτωση είναι ένα κομψό σακάκι με ασπρόμαυρη διχρωμία, τσέπες και εκκεντρικά κουμπιά, που δεν πρέπει να λείπει από καμία γκαρνταρόμπα. Από το office look μέχρι το σύνολο για ένα βραδινό ποτό ή εστιατόριο, το σακάκι αυτό θα γίνει η go - to επιλογή σου.

Tο σακάκι από το Zara που θα είχε την έγκριση της Grace Kelly και της Audrey Hepburn
Θα βρεις το σακάκι του Zara εδώ.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ