Follow us

Από το πρωί στο γραφείο μέχρι το date night το βράδυ | Τα σύνολα της εβδομάδας για να ενθουσιάσεις

Οι προτάσεις που θα σε αναδείξουν σε μία πραγματική fashionista -χωρίς να δυσκολευτείς.

Από το πρωί στο γραφείο μέχρι το date night το βράδυ | Τα σύνολα της εβδομάδας για να ενθουσιάσεις Pixel Formula

Νέα εβδομάδα σημαίνει νέα σύνολα και σήμερα είμαστε πιο ενθουσιασμένες από ποτέ αφού η άνοιξη μας χτυπάει γλυκά την πόρτα. Έτσι σκεφτήκαμε πως στην αρχή της εβδομάδας θα ήταν χρήσιμο να σου παρουσιάσουμε 5 σύνολα που μπορείς να αναδημιουργήσεις σε μία ποικιλία περιστάσεων τις επόμενες ανοιξιάτικες ημέρες. Πάρε έμπνευση και συνέχισε να σκρολάρεις για να δεις πως θα αναβαθμίσεις το προσωπικό σου στιλ για να συναγωνιστείς επάξια τις fashionistas στο street style των εβδομάδων μόδας.

Style Inspo | Spring Edition - Τι θα φορέσεις μέσα στην εδβομάδα

Για το γραφείο ιδανικό είναι ένα καμπάνα τζιν, λευκό πουκάμισο, καρό blazer και μυτερές γόβες. Ένα στιλιστικό tip για τις ανοιξιάτικες εμφανίσεις σου είναι να φοράς περισσότερο ανοιχτόχρωμα χρώματα, για αυτό το ιδανικό ντένιμ παντελόνι εδώ είναι ένα ξεβαμμένο μπλε.

Loading...

Για το brunch/office/night out μπορείς να φορέσεις την ολόσωμη φόρμα και να δημιουργήσεις μία αξιοζήλευτη χρωματική αντίθεση με pop αποχρώσεις σε αξεσουάρ, όπως θα δεις στην παρακάτω φωτογραφία.

Loading...

Ήρθε η ώρα της καμπαρντίνας και θα τη φορέσεις με nude αποχρώσεις για ένα κομψό look για κάθε ώρα. Έξτρα πόντους θα πάρεις αν τα αξεσουάρ είναι σε ταμπά.

Loading...

Για τη βόλτα το Σαββατοκύριακο φόρεσε την φόρμα σου, ένα T-shirt και ένα oversized blazer. Έτσι θα αναβαθμίσεις το casual look σε ένα άξιο να συμπεριληφθεί στο street style. Πρόσθεσε, επίσης, μία μικρή τσάντα και ρετρό γυαλιά ηλίου.

Loading...

Για τη βραδινή έξοδο, το ποτό ή το ραντεβού εμπιστεύσου το μαύρο για να εντυπωσιάσεις και ένα smart looking σύνολο. Ένα blazer, ένα στενό παντελόνι και τα απαραίτητα ψηλοτάκουνα αποτελούν την safe επιλογή, που θα σου χαρίσει τον τίτλο της καλοντυμένης.

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ