Follow us

Ποιο είναι το αξεσουάρ που δεν αποχωρίζεται ποτέ η Τόνια Σωτηροπούλου;

Δίνει τον αέρα της παριζιάνικης κομψότητας.

Τόνια Σωτηροπούλου

Αν μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε το στιλ της Τόνιας Σωτηροπόλου με δύο μόνο λέξεις αυτές θα ήταν οι ''Parisian Chic''. Η ηθοποιός και μοντέλο φαίνεται πως αντλεί απεριόριστη στιλιστική έμπνευση από τις Παριζιάνες, καθώς στις εμφανίσεις της εντοπίζουμε τα βασικά στοιχεία τους. Μεταξύ άλλων, ξεχωρίζει το ανεπιτήδευτο look αλλά και η φιλοσοφία του ''less is more''. Αέρινες σιλουέτες, μία ρομαντική χρωματική παλέτα και prints με ρετρό διάθεση δίνουν το παρών στα outfits της Τόνιας Σωτηροπούλου -στοιχεία που βλέπουμε στις Παριζιάνες, στο DNA των οποίων τρέχει ασταμάτητα η κομψότητα. Αυτή τη φορά, όμως, στις αναρτήσεις στον προσωπικό της λογαριασμό στο Ιnstagram ξεχώρισε ένα αξεσουάρ ''κλειδί'' της Παριζιάνικης γκαρνταρόμπας και look. Ο λόγος για τον μπερέ.

Η Τόνια Σωτηροπούλου λατρεύει τον μπερέ και δεν τον αποχωρίζεται ποτέ

Ο μπερές, αυτό το φλατ μαλακό καπέλο που είναι συνήθως δημιουργημένο από μαλλί, έχει μία πλούσια ιστορία, η οποία δεν περιορίζεται στα βιβλία της μόδας. Έκανε την εμφάνιση του τον 17ο αιώνα ως ένα χρηστικό αξεσουάρ, ενώ γρήγορα έγινε κομμάτι της στρατιωτικής στολής της Γαλλίας. Αρκετά αργότερα, αιώνες για να ακριβολογούμε, οι μπερέδες γυρίζουν σελίδα και βρίσκουν την θέση τους και πάλι στο καθημερινό ντύσιμο αλλά και τις πασαρέλες των πιο εμβληματικών οίκων κατά τη διάρκεια του '20. Τη δεκαετία του '60 και '70 έγιναν το ''oh so chic'' αξεσουάρ των starlets της μεγάλης οθόνης όπως της Brigitte Bardot αλλά και σύμβολο επανάστασης. Τη δεκαετία του '80 φοριούνται από τους royals με την πριγκίπισσα Diana να ξεχωρίζει. Κάπως έτσι έρχονται και φεύγουν από το προσκήνιο της μόδας έχοντας, όμως, γίνει το σήμα κατατεθέν του γαλλικού στιλ, όπως ακριβώς τα αξιοθέατα στο Παρίσι.

Πρόσφατα είδαμε και την Emily Cooper (την ηρωίδα του ''Emily in Paris'') να τους φοράει, ενώ έχουν εμφανιστεί και στις πασαρέλες. Ο μπερές φαίνεται όμως να πηγαίνει πολύ στην Τόνια Σωτηροπούλου, η οποία δεν αποχωρίζεται τα σχέδια του στις εμφανίσεις της. Έχει αρκετά χρώματα και συνδυάζει τον κάθε μπερέ και με ένα διαφορετικό σύνολο. Δίνει μία νοσταλγική μποέμικη σχεδόν πινελιά στο look της.

Παρακάτω συγκεντρώσαμε όλες τις φορές που την είδαμε φορώντας τους. Ίσως σε πείσει να τον εντάξεις και στις δικές σου εμφανίσεις, προσθέτοντας λίγο από την παριζιάνικη αισθητική στο προσωπικό σου στιλ.

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ