Follow us

Σταμάτα ό,τι κάνεις και ανακάλυψε τις τσάντες που θα κρατήσουμε φέτος την άνοιξη

Δύο λέξεις τις χαρακτηρίζουν ''προσιτή πολυτέλεια'' και οι τιμές τους είναι πιο χαμηλές από όσο φαντάζεσαι.

Οι καλύτερες τσάντες για να κρατήσεις στο γραφείο PixelFormula

Αυτή την περίοδο διεξάγεται ο Fashion Month και έτσι στις πρωτεύουσες της μόδας ανά τον κόσμο οι fashionistas βάζουν φωτιά στους δρόμους με τα looks τους. Για αυτές τις εμφανίσεις προετοιμάζονται εβδομάδες ακόμη και μήνες, έτσι ώστε να είναι σίγουρες πως θα εξασφαλίσουν τόσο τα πιο δυσεύρετα κομμάτια των luxury fashion houses όσο και τον ενθουσιασμό των λατρών της μόδας. Μία φωτογραφία τους σε ένα site ή ένα περιοδικό μπορεί να τους επιφέρει πολλά. Από την άλλη πλευρά εμείς οι συντάκτριες μόδας και εσύ, που λατρεύεις αυτή τη βιομηχανία, βλέπουμε τις φωτογραφίες και με ένα παράπονο ξεφυσάμε. Είναι τα εκκεντρικά παπούτσια, τα πανωφόρια, τα κοσμήματα και φυσικά οι τσάντες, που κεντρίζουν την προσοχή μας και θα θέλαμε να κάνουμε δικά μας.

Loading...

Αυτά τα κομμάτια, που φορούν συνήθως οι ιέρειες του στιλ, μπορεί να μην έχουν κυκλοφορήσει ακόμη στην αγορά, ενώ στην περίπτωση που τα συναντήσεις στο shopping spree σου θα ανακαλύψεις πως οι τιμές δεν είναι προσιτές. Το λογότυπο, η τεχνοτροπία και το σχέδιο τους κοστίζει αρκετά. Για αυτό και πήραμε την απόφαση να αναζητήσουμε την προσιτή πολυτέλεια, εκείνες που συναντάμε πιο συχνά στο street style των fashionistas -και όχι μόνο στον Fashion Month και τις Εβδομάδες Μόδας.

Loading...

Βρήκαμε τις πιο on trend πολυτελείς τσάντες της σεζόν που μπορείς να κάνεις δικές σου

Είναι πολύ ενδιαφέρον και όμορφο να θαυμάζουμε τα κομψοτεχνήματα των εμβληματικών οίκων μόδας, όμως, άλλο τόσο είναι σημαντικό να μπορούμε μερικά από αυτά να τα κάνουμε δικά μας. Έτσι ξεχυθήκαμε σε μία μεγάλη αναζήτηση για να ανακαλύψουμε τις on trend τσάντες luxury brands, που μπορείς να κάνεις δικές σου. Plus, οι εν λόγω τσάντες έχουν κρατηθεί και από celebrities, όπως η Kendall Jenner και η Dua Lipa.

Ενδιαφέροντα σχήματα σε half moon και άλλα, κατάλληλες υφές για την άνοιξη και το καλοκαίρι και λεπτομέρειες που αναβαθμίζουν το προσωπικό σου στιλ έχουν οι τσάντες που βρήκαμε.

Συνέχισε να σκρολάρεις για να τις ανακαλύψεις.

Crochet τσάντα χειρός με λουράκι, Sacai

Cream Hana mini δερμάτινη τσάντα, See by Chloe

Tote τσάντα με λουρί, Marc Jacobs

Half moon τσάντα ώμου, Pinko

Le pilage με raffia λεπτομέρεια ''Saint Tropez'', Longchamp

Kallisti Creme τσάντα, La Chaine

Clutch με ιδιαίτερη όψη και ανάγλυφες λεπτομέρειες, Cult Gaia

Τσάντα χειρός με λουράκι και δερμάτινη όψη, Themoirè

Τσάντα χειρός με λουράκι σε φούξια απόχρωση και μεταλλικές λεπτομέρειες, Versace Jeans

Half moon τσάντα με ψάθινη όψη, Staud

Δερμάτινη τσάντα ώμου, By Far

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ