Follow us

Είσαι petite; Ανακαλύψαμε 4 στιλιστικά tips που θα κάνουν πιο εύκολο και κομψό το ντύσιμο

Τα στιλιστικά tricks που ανακαλύψαμε στο Tik Tok θα σου λύσουν τα χέρια.

Είσαι petite; | Ανακαλύψαμε 4 στιλιστικά tips που θα κάνουν πιο εύκολο και κομψό το ντύσιμο Pixel Formula

Με τόσες διαφορετικές τάσεις, συλλογές και street styles είναι δύσκολο να βρεις τα ρούχα, τα trends και τα looks, που ταιριάζουν τόσο στις ανάγκες σου όσο και στον σωματότυπο σου. Θα έχεις δαπανήσει σίγουρα αμέτρητη ώρα στα δοκιμαστήρια αναζητώντας τα κατάλληλα looks αλλά και χρήματα στην προσπάθεια να δημιουργήσεις την τέλεια γκαρνταρόμπα για εσένα. Το σημερινό άρθρο, λοιπόν, είναι για εσένα, που είσαι petite και δυσκολεύεσαι στο καθημερινό ντύσιμο και τους στιλιστικούς συνδυασμούς,

Παρακάτω συγκεντρώσαμε 4 στιλιστικά tips από το Tik Tok και τις ευρηματικές fashionistas τους, που θα σου λύσουν τα χέρια κάνοντας άψογες εμφανίσεις και αγορές. Είναι απλοί και εύκολοι έτσι ώστε να τους εφαρμόσεις όσο πιο γρήγορα γίνεται.

Tik Tok saves the day | Τα tips που θα σου λύσουν τα χέρια

1. Το παντελόνι σου είναι πολύ μακρύ

Αν δεν προλαβαίνεις να επισκεφθείς έναν ειδικό, ώστε να φέρεις στα μέτρα σου το παντελόνι, τότε μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα λαστιχάκι. Καλά διάβασες, το λαστιχάκι -εκείνο που δένεις τα μαλλιά σου- είναι η λύση στο πρόβλημά σου. Όπως θα δεις και στο παρακάτω Tik Tok βίντεο, μπορείς να διπλώσεις το παντελόνι με αυτό, με αποτέλεσμα να πέφτει και πάλι σαν καμπάνα.

2. Πώς θα φέρεις στα μέτρα σου τα μακριά μανίκια

Όπως θα δεις και στο παρακάτω βίντεο το κοκαλάκι των μαλλιών μπορεί να σε βοηθήσει και εδώ. Μπορείς να το διπλώσεις περίτεχνα μαζί με το μανίκι και έτσι να το φέρεις και να το διατηρήσεις εκεί που επιθυμείς.

3. Το φόρεμα σου είναι πολύ μακρύ

Εδώ έχεις δύο επιλογές. Αν η σιλουέτα του είναι loose, τότε μπορείς να προσθέσεις μία φαρδιά ζώνη και να το διπλώσεις, έτσι ώστε να σου ταιριάζει σαν γάντι. Αν από την άλλη πλευρά έχει πιο στενή γραμμή τότε χρειάζεσαι ένα στρογγυλό βραχιόλι ή σκουλαρίκι το οποίο θα περάσεις μέσα από το φόρεμα και θα το δέσεις με ένα λαστιχάκι. Δες τα βίντεο παρακάτω για να υιοθετήσεις τα styling tricks.

@marina_usti

In case you didn’t buy a new dress for Valentine’s Day ❤️ #dresshack #stylehack #outfitideas

♬ HAUNTED BY ISABEL LAROSA - Isabel LaRosa

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ