Follow us

Τα looks των celebrities που ξεχώρισαν στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου

Τα πιο εκκεντρικά αλλά και κομψά looks των celebrities που έδωσαν το παρών στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου.

Τα looks των celebrities που ξεχώρισαν στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου Splash/Ideal Images

Αυτή την περίοδο διεξάγεται ο Fashion Month κατά τη διάρκεια του οποίου στις πρωτεύουσες της μόδας παρουσιάζονται οι συλλογές, που θα καθορίσουν το ντύσιμο της σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας '22-23. Πριν λίγες ημέρες έλαβε τέλος η Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου και στην Ιταλική πόλη έδωσαν το παρών οι A-list celebrities φέρνοντας το Hollywood στους δρόμους της. Μάλιστα, είδαμε και πολλές fashionistas αλλά και μούσες των σχεδιαστών, που καθορίζουν το street style με κάθε τους εμφάνιση.

Ανακάλυψες εκείνες που ξεχώρισαν παρακάτω.

Οι celebrities έβαλαν φωτιά στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου

Εντυπωσιακή ήταν η Sharon Stone στην επίσημη εκδήλωση για τα βραβεία ''Bulgari B-Zero1 Aurora''. Μια μαύρη μάξι δημιουργία σε στενή γραμμή συνδυασμένη με εκκεντρικά κοσμήματα και αξεσουάρ σίγουρα την έκαναν να ξεχωρίσει εκείνη τη βραδιά.

Τα looks των celebrities που ξεχώρισαν στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου

Η Sharon Stone ήταν επίσης καλεσμένη στο fashion show της Dolce & Gabbana. Για αυτή την εκδήλωση επέλεξε ένα ριγέ σύνολο, μία μοντέρνα εκδοχή του κοστουμιού. Αξεσουάρ σε χρυσή απόχρωση ολοκλήρωσαν το look της.

Sharon Stone

Στο ίδιο event της Bulgari έδωσε το παρών και η τραγουδίστρια Rita Ora, η οποία είναι γνωστή για τους στιλιστικούς της πειραματισμούς. Η ίδια επέλεξε μια ιδιαίτερη μάξι δημιουργία με ενδιαφέρουσα λαιμόκοψη σε cream απόχρωση. Η Rita Ora ολοκλήρωσε το look της με opera γάντια και statement κοσμήματα.

rita ora

Το ίδιο ξεχωριστή ήταν και η Anne Hathaway, η οποία έβαλε φωτιά στα φλας των φωτογράφων έξω από την επίδειξη του οίκου Giorgio Armani. Η ίδια θύμισε κάτι από το στιλ του Hollywood της δεκαετίας του '60. Tailored κομμάτια με αυστηρές γραμμές, διαχρονικά κοσμήματα, μαύρα μεγάλα γυαλιά ηλίου και ένα ασημί τσαντάκι της χάρισαν τον τίτλο της καλοντυμένης.

Anne Hathaway

Η Julianne Moore για να παραστεί στην επίδειξη του οίκου Bottega Veneta επέλεξε ένα μαύρο μίντι φόρεμα με αέρινη φούστα και λεπτομέρειες με φερμουάρ. Η ίδια πρόσθεσε κίτρινα mules και μία τσάντα του οίκου με τρουκς.

Julianne Moore

Η Kim Kardashian τράβηξε τα βλέμματα με τις τρεις εμφανίσεις της στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου. Η ίδια φόρεσε αρκετά μαύρα κομμάτια, ενώ το λάτεξ και η δερματίνη έντυσαν τα looks της. Plus, τα μικροσκοπικά γυαλιά ηλίου δεν έφυγαν ποτέ από το πλευρό της ακόμα και το βράδυ.

kim kardashian

Η Julia Fox παρευρέθηκε στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου παρακολουθώντας τις επιδείξεις των Versace και Diesel. Όπως ήταν αναμενόμενο έκανε εκκεντρικές εμφανίσεις, που θύμιζαν την Kim Kardashian, επιλέγοντας παρόμοια looks.

Julia Fox

Η Rihanna έδωσε το παρών στην επίδειξη μόδας του οίκου Gucci και έκανε μία εκκεντρική εμφάνιση επαναπροσδιορίζοντας το look της εγκυμοσύνης.

Loading...

Η Chiara Ferragni παρακολούθησε τα fashion shows των Tod's, Prada, Fendi και κάθε της εμφάνιση είχε έντονα χρώματα και πολλές αντιθέσεις. Η ίδια έμεινε πιστή στο κλασικό της look, που συνδυάζει edgy στοιχεία με κοριτσίστικες λεπτομέρειες και fun διάθεση.

Chiara Ferragni

Τέλος, οι αδελφές Bella & Gigi Hadid έκαψαν τα clicks των φωτογράφων με τα casual looks, καθώς ο φακός τις εντόπιζε λίγο προτού περπατήσουν στα catwalks των πιο εμβληματικών οίκων μόδας κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας του Μιλάνου.

Bella Hadid
Gigi Hadid

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ