Follow us

Το maternity look της Rihanna στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού που θα θες να αντιγράψεις

Το look της συγκέντρωσε 3 τάσεις και εμείς σου βρήκαμε τα κομμάτια για να το αναδημιουργήσεις.

Rihanna slip dress Getty images

''Είναι άσχημο μέχρι να το φορέσει η Rihanna και να το αναδείξει σε τάση'' είναι μία φράση που σίγουρα έχεις συναντήσει αμέτρητες φορές στα social media. Η Rihanna μπορεί να ξεκίνησε από τη μουσική βιομηχανία, ωστόσο, έχει κατακτήσει τον χώρο της μόδας όσο και της ομορφιάς. Τα τελευταία χρόνια έχει δημιουργήσει τα δικά της brands εσωρούχων και ομορφιάς, τα οποία της έχουν εξασφαλίσει αμέτρητα χρήματα και μεγάλη επιτυχία στον χώρο του επιχειρείν. Η ίδια, παράλληλα, μοιράζει μαθήματα στιλ με κάθε της εμφάνιση. Είτε μιλάμε για ένα σύνολο στο κόκκινο χαλί είτε για το look, που θα επιλέξει σε night out, η Riri δημιουργεί μόδα.

Η fashion κοινότητα και οι θαυμαστές της τα έχασαν βέβαια όταν η Rihanna ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της, την οποία κρατούσε μυστικό μέσα από τα πιο cool baggy outfits. Έκαιγε τα φλας των φωτογράφων με oversized jackets, ενώ φορούσε τα πιο εκκεντρικά ψηλοτάκουνα σε συνδυασμό με τις μίνι φούστες και τα φορέματα. Ξέρει άλλωστε πως να φέρει τόσο την ισορροπία στην εμφάνιση της όσο και το παιχνίδι του styling.

Loading...

Η εγκυμονούσα Rihanna μοιράζει στιλιστικά μαθήματα και εμείς σημειώνουμε

Ούσα έγκυος η τραγουδίστρια, επιχειρηματία και fashion icon δεν έχει κάνει την παραμικρή έκπτωση στο στιλ της. Κάθε εμφάνιση ξεπερνάει την προηγούμενη γράφοντας από την αρχή τους κώδικες ντυσίματος της μητρότητας. Στα περισσότερα looks της η φουσκωμένη κοιλιά της είναι εκτεθειμένη, οι γόβες και τα strappy heels δεν λείπουν ποτέ, ενώ δεν αρνείται σε καμία περίπτωση τις στενές γραμμές.

Το look της μπορεί να υιοθετηθεί από κάθε γυναίκα σε οποιαδήποτε στάδιο ζωής και να βρίσκεται και η τελευταία της εμφάνιση στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού το αποδεικνύει. Η ίδια έδωσε το παρών στην επίδειξη του Off-White, που παρουσίασε τη συλλογή του για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας '22-23 και δημιούργησε την ιδανική επιλογή για ένα night out look.

Το maternity look της Rihanna στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού που θα θες να αντιγράψεις

Όπως βλέπεις και στην φωτογραφία η Rihanna επέλεξε ένα μίνι φόρεμα με δερμάτινη όψη, στενή γραμμή και λεπτές τιράντες σε nude απόχρωση του ροδακινί, το οποίο συνδύασε με animal print strappy heels, μακρύ shearling παλτό και μία μικροσκοπική τσάντα σε παρόμοιες αποχρώσεις. Statement κοσμήματα ολοκλήρωσαν το look της.

Get the look

Αν ψάχνεις για το ιδανικό βραδινό look αυτής της σεζόν τότε η εμφάνισή της Rihanna είναι η ιδανική πρόταση. Μην ξεχνάς πως κάθε κομμάτι του outfit της επικρατεί στις τάσεις με το leather trend να κατέχει εξέχουσα θέση.

Μυτερές slingbacks γόβες με σατινέ όψη και λουριά, Tsakiris Mallas

Καμπαρντίνα με διπλή σειρά κουμπιών, Mango

Μίντι strappy φόρεμα με δερμάτινη όψη, Zara

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ