Follow us

Άνοιξη '22 | 5 τάσεις από το catwalk της Versace που πρέπει να υιοθετήσεις

Πώς θα αναδειχθείς στην απόλυτη fashionista σύμφωνα με τον Ιταλικό οίκο.

Άνοιξη '22 | 5 τάσεις από το catwalk της Versace που πρέπει να υιοθετήσεις Pixel Formula

Είτε παρακολουθείς στενά τον χώρο της μόδας είτε είσαι ένας απλός χρήστης των social media είναι σίγουρο πως έχεις δει φωτογραφίες και στιγμιότυπα από την επίδειξη μόδας του οίκου Versace για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι '22. Η Donatella Versace ξέρεις ακριβώς πως να χειριστεί τα φώτα της δημοσιότητας και να προσεγγίσει κοινό και αγοραστές στο fashion show της και τις συλλογές της. Η εν λόγω επίδειξη πραγματοποιήθηκε τον Σεπτέμβριο του '21 λίγο πριν τη διθυραμβική συνεργασία της με τον οίκο Fendi για τη δημιουργία της συλλογής ''Fendace''. Η Donatella Versace συγκέντρωσε όλα τα βλέμματα πάνω στο catwalk της με μία σειρά A-list celebrities και μοντέλων να περπατούν πάνω του.

Loading...

Dua Lipa, Emily Ratatojski, Gigi Hadid και Naomi Cambell έδωσαν το παρών στην πασαρέλα φορώντας την τελευταία πρόταση του Ιταλικού εμβληματικού οίκου. Πρόκειται τόσο για πρόσωπα που φέρνουν τη νέα γενιά στο κατώφλι του luxury fashion house όσο και άτομα που δημιούργησαν το χώρο της μόδας όπως τον ξέρουμε σήμερα. Κάπως έτσι η επιτυχία είναι εγγυημένη για την Donatella Versace.

Βέβαια η εγγύηση δεν μπορεί να μην συμπεριλαμβάνει και την ουσία του fashion show, τα ρούχα και τα αξεσουάρ. Ο οίκος σχεδίασε μια συλλογή με μεγάλη επιρροή από το 2000 γεμάτη χρώμα, αυτοπεποίθηση, ενέργεια, sexiness, πολυτελείς υφές και τις iconic καρφίτσες του. Τα σχέδια έφεραν πολλά logos, το guilty pleasure της gen Z, όπως επίσης και statement αξεσουάρ, τα οποία ήδη έχουν φορεθεί αλλά και αντιγραφεί.

Η επιρροή του εν λόγω catwalk είναι παραπάνω από απλά μεγάλη και παρακάτω συγκεντρώσαμε τις 5 τάσεις που αναδείχθηκαν από τη συλλογή του οίκου Versace. Κάθε ενημερωμένη fashionista θα τις φορέσει, εσύ;

Versace Spring/Summer '22 | Οι τάσεις που καθορίζουν το ντύσιμό της σεζόν

Trend No. 1 | Cut outs σε απρόσμενα μέρη

Τα cut outs επιστρέφουν για μία ακόμη σεζόν και δίνουν το παρών σε ευρηματικά μέρη. Έτσι προσθέτουν περισσότερο ενδιαφέρον.

Άνοιξη '22 | 5 τάσεις από το catwalk της Versace που πρέπει να υιοθετήσεις

Trend No. 2 | Business casual σύνολα

Κομμάτια του office style τώρα συνδυάζονται με πιο casual για ένα μοντέρνο και πάνω από όλα άνετο look.

Versace

Trend No. 3 | Latex ρούχα

Το δερμάτινο ήταν η μεγαλύτερη τάση της προηγούμενης σεζόν, ωστόσο, είναι απαγορευτική για τους ζεστούς μήνες. Το latex έρχεται να το αντικαταστήσει και ο οίκος Versace δείχνει τον τρόπο.

Versace

Trend No. 4 | Έντονα χρώματα και ντιθέσεις

Οι παστέλ αποχρώσεις παραγκωνίζονται και φυσικά οι έντονες υιοθετούνται από τις τολμηρές και κομψές fashionistas. Άλλωστε η άνοιξη απαιτεί χρώμα και τι πιο ιδανικό από τα looks της Versace.

Versace

Trend No. 5 | Φουλάρια με μαξιμαλιστική διάθεση

Τα φουλάρια με prints, έντονα χρώματα και πολλή ευελιξία ώστε να φορεθούν ως τοπ, φούστες και με κάθε πιθανό τρόπο είναι must!

Versace

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ