Street Style | Τα στιλιστικά μαθήματα που πήραμε από την Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου

Οι fashionistas παρέδωσαν μαθήματα πάνω στο ανοξιάτικο look.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Η Εβδομάδα Μόδας Μιλάνου ολοκληρώθηκε πριν μερικές ημέρες, ωστόσο, οι εμφανίσεις των fashionistas που κατάφεραν να παρευρεθούν ήταν αμέτρητες. Μετά από αρκετή ανάλυση και αναζήτηση ξεχωρίσαμε εκείνες τις εμφανίσεις από την ιταλική πρωτεύουσα της μόδας, που καθορίζουν το ανοιξιάτικο ντύσιμο παραδίδοντας στιλιστικά μαθήματα.

Ανακάλυψε παρακάτω τις τάσεις και τα tips πάνω στο ανοιξιάτικο look, που υιοθέτησαν οι πιο καλοντυμένες και ενημερωμένες fashionistas.

Τα στιλιστικά μαθήματα πάνω στο ανοιξιάτικο ντύσιμο που πρέπει να σημειώσεις

Tip No. 1

Μαζί με την άνοιξη έρχονται και οι καμπαρντίνες σε νέες αποχρώσεις, ενδιαφέροντα σχέδια και cool διάθεση. Οι fashionistas έδωσαν την ψήφο εμπιστοσύνης τους στα εν λόγω πανωφόρια, τα οποία είναι ιδανικά για τους μεταβατικούς μήνες. Plus, είναι διαχρονικά και αναβαθμίζουν κάθε σύνολο.

Tip No. 2

Χρειάζεσαι οπωσδήποτε ένα nude blazer. Αυτή την περίοδο όπου τα έντονα χρώματα και τα prints θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον σου χρειάζεσαι και ήσυχα κομμάτια, για να μπορείς να τα συνδυάζει σωστά σε safe αποχρώσεις. Ιδανικό, λοιπόν, είναι ένα nude blazer. Ευέλικτο, κομψό και διαχρονικό θα σου λύσει τα χέρια σε πολλές εμφανίσεις.

Tip No. 3

Επένδυσε σε μία τσάντα σε σχήμα μισοφέγγαρου. Οι half moons τσάντες έδωσαν το παρών σε μία πληθώρα σχεδίων από διάφορους οίκους και brands. Κάθε fashion insider φωτογραφήθηκε στους δρόμους του Μιλάνου με μία εκδοχή της. Είναι ασφαλές, λοιπόν, να σε συμβουλέψουμε να βρεις την ιδανική για εσένα -είναι ''it'' σχέδιο.

Tip No. 4

Η άνοιξη επιβάλλει έντονα χρώματα και αντιθέσεις και οι fashionistas αντεπεξήλθαν επιτυχώς στις απαιτήσεις της. Ήταν αμέτρητες οι εμφανίσεις με color blocking και απολύτως ανοιξιάτικα και ζωντανά χρώματα. Είτε επενδύσεις σε ρούχα είτε σε αξεσουάρ, φρόντισε να φορέσεις pop αποχρώσεις τις επόμενες εβδομάδες για να αναδειχθείς στην πιο ενημερωμένη fashionista.

Tip No. 5

Δεν προκαλεί έκπληξη αφού το εν λόγω κομμάτι κατέκτησε τις ανοιξιάτικες συλλογές της σεζόν, ωστόσο, οφείλουμε να σου το υπενθυμίσουμε: Οι μίνι φούστες είναι ένα από τα βασικά trend της Άνοιξης/Καλοκαίρι '22.