Follow us

Πώς θα φορέσεις τα αρβυλάκια αυτή την άνοιξη για να είσαι η πιο καλοντυμένη όπου και αν βρεθείς

Αποτελούν ένα από τα βασικά παπούτσια της γκαρνταρόμπας αλλά και ένα fashion challenge για όλες μας.

Πώς θα φορέσεις τα αρβυλάκια αυτή την άνοιξη για να είσαι η πιο καλοντυμένη όπου και αν βρεθείς Splash/Ideal Images

Τα αρβυλάκια αποτελούν το staple του off duty look των μοντέλων. Είναι edgy, προσθέτουν πόντους στην σιλουέτα και το ύψος και είναι αρκετά ευέλικτα. Για αυτό, άλλωστε, και δεν λείπουν από τις εμφανίσεις των supermodels. Παρ' όλα αυτά φέρουν κάποιες δυσκολίες στο styling, λόγω του chunky σχεδιασμού τους και το ύψος τους.

Παρακάτω, λοιπόν, συγκεντρώσαμε 4 στιλιστικά tips που θα σε βοηθήσουν να τα φορέσεις σωστά αυτή την άνοιξη, σαν μια ενημερωμένη και καλοντυμένη fashionista.

Styling - How to | Πώς θα φορέσεις σωστά τα αρβυλάκια

Απέφυγε τα mom jeans

Τα αρβυλάκια τελειώνουν λίγο πάνω από τον αστράγαλο και τα mom τζιν με την χαλαρή γραμμή τελειώνουν στον αστράγαλο. Έτσι, τα δύο ύψη δημιουργούν ένα πρόχειρο αποτέλεσμα, ενώ το chunky σχήμα των αρβύλων σε συνδυασμό με τη loose γραμμή του εν λόγω τζιν παντελονιού δημιουργούν όγκους που δεν κολακεύουν τόσο τα πόδια όσο και το σύνολο.

Επίλεξε cropped flared jeans

Δεν χρειάζεται να απαρνηθείς τα τζιν σου εντελώς όταν φοράς τα αρβυλάκια σου. Για να δημιουργήσεις, όμως, τον σωστό στιλιστικό συνδυασμό, που θα σου χαρίσει τον τίτλο της καλοντυμένης, τότε επένδυσε σε ένα cropped τζιν παντελόνι με καμπάνα τελείωμα. Έτσι, θα αποφευχθούν οι όγκοι, το πρόχειρο look και θα δώσεις ύψος στη σιλουέτα σου.

Loading...

Leggings or jeggings

Μπορείς ακόμα να τα συνδυάσεις με παντελόνια σε πολύ στενή γραμμή όπως τα κολάν αλλά και άνετα τζιν παντελόνια που έχουν δημιουργηθεί από πιο μαλακό και stretchy ύφασμα. Extra πόντους θα δώσεις στην εμφάνιση σου αν συνδυάσεις το ίδιο χρώμα παντελονιού με τα αρβυλάκια, καθώς έτσι τα πόδια σου θα δείχνουν πιο μακριά.

Loading...

Shorts/Skirts/Dresses

Και επειδή διανύουμε την άνοιξη, επιβάλλονται οι μίνι φούστες τα σορτς αλλά και τα φορέματα. Μπορείς άφοβα να τα συνδυάζεις με τα αρβυλάκια σου για να παραμείνεις άνετη όπου και αν βρεθείς κερδίζοντας τις εντυπώσεις για όλους τους σωστούς λόγους.

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ