Follow us

Τα sneakers φοριούνται με όλα τα σύνολα και αυτά τα looks των fashionistas το αποδεικνύουν

Μπορείς να τα εντάξεις σε κάθε σου look και οι fashion insiders το αποδεικνύουν.

White Sneakers Abaca/Visual Hellas

Τα αθλητικά παπούτσια μετά το τέλος των κατ' οίκον περιορισμών δεν έφυγαν από το καθημερινό ντύσιμό μας. Αντιθέτως, εδραίωσαν τη θέση τους και πλέον δεν τα αποχωριζόμαστε. Μετά από πολλούς στιλιστικούς συνδυασμούς και πειραματισμούς μπορούμε να σε διαβεβαιώσουμε, πως τα sneakers μπορούν να φορεθούν σχεδόν σε κάθε περίσταση. Ακόμα και οι νύφες επιλέγουν λευκά sneakers στις δεξιώσεις τους, οπότε το μόνο που χρειάζεσαι εσύ για να τα εντάξεις στο προσωπικό σου στιλ είναι έμπνευση.

Την αναζητήσαμε, λοιπόν, στους λογαριασμούς των πιο κομψών γυναικών και παρακάτω συγκεντρώσαμε τα outfits, που αποδεικνύουν τη στιλιστική ευελιξία των αθλητικών παπιουτσιών. Συνέχισε να σκρολάρεις για να τα ανακαλύψεις.

Πού και πώς θα φορέσεις τα αθλητικά παπούτσια σύμφωνα με τις ενημερωμένες fashionistas

Office Style

Ας ξεκινήσουμε με τα βασικά τα αθλητικά συνδυάζονται τέλεια με το tweed τζάκετ σου και το κοστούμι σου. Δεν χρειάζεται, λοιπόν, να δυσκολεύεσαι να ισορροπήσεις πάνω σε μυτερές γόβες, ούτε να κουβαλάς μαζί σου δύο ζευγάρια παπουτσιών. Τα άνετα αθλητικά ταιριάζουν τέλεια με τις επαγγελματικές σου εμφανίσεις.

Loading...
Loading...

The Fancy Look

Μπορείς να τα φορέσεις χωρίς κανέναν δισταγμό με το βραδινό σατινέ φόρεμά σου. Έτσι θα χορεύεις όλο το βράδυ χωρίς να νιώσεις άβολα. Plus, είναι ένα statement styling, που αναδεικνύει την αυτοπεποίθησή σου.

Loading...

Casual Look

Όταν βγαίνεις για καφέ ή φαγητό με τα αγαπημένα σου πρόσωπα μπορείς να εμπιστευθείς τα αθλητικά για να σε βγάλουν ασπροπρόσωπη. Οι fashionistas λατρεύουν τον συνδυασμό τους με τζιν, tote τσάντα και oversized blazer.

Loading...

Spring Look

Η καμπαρντίνα είναι το πανωφόρι της σεζόν και τα αθλητικά παπούτσια ταιριάζουν τέλεια και με αυτή. Για περισσότερους πόντους στην εμφάνισή σου πρόσθεσε αξεσουάρ σε τολμηρές και έντονες αποχρώσεις όπως βλέπεις στο παρακάτω look.

Loading...

Travel Outfit

Αν σκοπεύεις να ταξιδέψεις, τότε δώσε την ψήφο εμπιστοσύνης σε chunky αθλητικά παπούτσια και ένα statement τζάκετ. Επίσης, οι φόρμες είναι εξίσου απαραίτητες.

Loading...

Dresses & Skirts

Και αν μας έχει διδάξει κάτι το street style των celebrities και των μοντέλων, όπως η Hailey Bieber, Kendall Jenner, Emily Ratajkowski και Bella Hadid, είναι πως μπορείς να δημιουργήσεις τα πιο κοριτσίστικα looks με φορέματα και φούστες αν τα συνδυάσεις με τα αθλητικά παπούτσια.

Τα sneakers φοριούνται με όλα τα σύνολα και αυτά τα looks των fashionistas το αποδεικνύουν

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ