Η πιο κομψή εκδοχή των 90s παίρνει σάρκα και οστά στην ανοιξιάτικη συλλογή της Mango

Ξεχωρίσαμε τα κομμάτια που θα σε αναδείξουν σε μία πραγματική fashionista χωρίς να βγεις από το budget σου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Δεν περιμέναμε ποτέ να δούμε τόσο μεγάλη λατρεία για τα 90s και σε καμία περίπτωση δεν θα μπορούσαμε να είχαμε προβλέψει τη δυναμική επιστροφή τους στις τάσεις της μόδας. Αυτή τη σεζόν βασικά και χαρακτηριστικά κομμάτια από το ντύσιμο, τα trends και την αισθητική της δεκαετίας του '90 βρίσκονται στις πρώτες θέσεις των τάσεων για την Άνοιξη/Καλοκαίρι '22. Οι πιο εμβληματικοί οίκοι μόδας, όπως η Chanel, μελέτησαν το αρχείο τους από εκείνη τη δεκαετία και επανέφεραν looks από αυτές τις συλλογές. Πρόκειται για σύνολα και αξεσουάρ με ανανεωμένο χαρακτήρα, που αποδεικνύουν πως η μόδα του '90 είναι πιο επίκαιρη από ποτέ. Άλλοι οίκοι όπως και μοντέρνα brands εμπνεύστηκαν από τα 90s και δημιούργησαν ολόκληρες συλλογές, που θα μπορούσαμε να είχαμε θαυμάσει στα κόκκινα χαλιά και το street style των celebrities εκείνης της περιόδου. Ανάμεσα του βρίσκεται και το προσιτό fashion brand Mango, που κυκλοφόρησε ένα ανοιξιάτικο drop ωδή στην ανοιξιάτικη μόδα του '90.

Back to 90s | To Mango μάς γυρνάει στα 90s και εμείς επιλέγουμε τα ανοιξιάτικα κομμάτια που θα φορέσουμε

Βασικός στόχος κάθε γυναίκας όσον αφορά το ντύσιμο είναι να ξεφορτωθεί τα χειμερινά ρούχα και επιτέλους να φορέσει ανάλαφρες σιλουέτες, χαρούμενα χρώματα και να δημιουργήσει ανάλαφρα ρούχα. Για αυτό και εμείς έτσι ξεχυθήκαμε στην αγορά για να εντοπίσουμε εκείνα τα κομμάτια, που πληρούν όλες τις παραπάνω προϋποθέσεις. Έτσι ανακαλύψαμε το 90s drop του Mango.

Μία σύντομη περιήγηση στη εν λόγω συλλογή θα σε γυρίσει σίγουρα στα 90s. Θα βρεις looks που θυμίζουν εκείνα που θαύμαζες στις celebrities, κοιτούσες στις πασαρέλες και έβαζες στο wish list σου ως έφηβη και νεαρή. Το 90s drop της Mango αναβιώνει την πιο κομψή εκδοχή του ντυσίματος εκείνης της εποχής προσφέροντας μας την ευκαιρία να ντυθούμε όπως ακριβώς ονειρευόμασταν. Two piece, έντονα χρώματα, μαλακές υφές, κοριτσίστικη διάθεση, preppy αισθητική, cut -outs, ρετρό prints, μίνι μάκρος, cropped τοπ και ζακετάκια, slip φορέματα, tie-dye, statement κοσμήματα, strappy και platform heels ξεχωρίζουν στη συλλογή.

Παρακάτω συγκεντρώσαμε εκείνα τα κομμάτια που θα εκπληρώσουν με τον πιο κομψό τρόπο τα στιλιστικά απωθημένα σου από τα 90s αναδεικνύοντας σε στην πιο ενημερωμένη fashionista.

Παντελόνι culotte tweed, Mango

Σετ tweed σακάκι και φούστα, Mango

Μίνι φόρεμα με cut out, Mango

Cropped ζακέτα, Mango

Σκουλαρίκια μεταλλική σφαίρα, Mango

Ολόσωμη φλοράλ φόρμα, Mango

Σατέν μίνι φόρεμα, Mango

Μάξι σατινέ φόρεμα, Mango

Γυαλιά ηλίου, Mango

Παντελόνι και ζακέτα με πλέξη rib, Mango

Cropped top με φλοράλ print, Mango

Wide leg τζιν παντελόνι cut out, Mango

Μίνι τσάντα χειρός, Mango