Αυτά είναι τα old school αθλητικά παπούτσια που φορούν οι πιο ενημερωμένες fashionistas

Στις τάσεις και το street style έχουν ξεχωρίσει τα αθλητικά που φορέσαμε όσο τίποτα άλλο στην εφηβεία μας.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Μέχρι στιγμής έχουμε χάσει την απαρίθμηση των κομματιών από τα 90s και 00s που επιστρέφουν αυτή την άνοιξη στις πρώτες θέσεις των τάσεων. Η μόδα φαίνεται πως αναβιώνει το ζωηρό ντύσιμο εκείνης της περιόδου, με σκοπό να ελαφρύνει τη διάθεσή μας δίνοντας περισσότερα κίνητρα για να ντυθούμε σήμερα όπως θέλαμε στην εφηβεία μας. Φυσικά δεν κάνουμε λόγο για κάποιον ''on trend'' παλιμπαιδισμό. Αντιθέτως, η μόδα ως αντίδοτο στη δυστοπία της σημερινής καθημερινότητας, έρχεται να μας θυμίσει μέσω των σχεδίων της ανάλαφρες και χαρούμενες αναμνήσεις από πιο απλές στιγμές και περιόδους στη ζωή μας. Πρακτικά αυτό γίνεται δυνατό με χαρακτηριστικά κομμάτια που φορέσαμε όσο τίποτα άλλο κατά τη διάρκεια των δεκαετιών του '90 και 2000.

Οι πασαρέλες για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι '22 ήταν εκείνες που έκαναν κατανοητό πως φέτος θα φορέσουμε ό,τι πόθησε η καρδιά μας σε εκείνες τις περιόδους -φυσικά προσαρμοσμένα στο σήμερα και πάντα με στόχο την κομψότητα. Οι fashionistas από την άλλη πλευρά έχουν ήδη υιοθετήσει πολλές από αυτές τις τάσεις. Ανάμεσα στις αναρτήσεις τους στα social media και το street style μάς έκανε ιδιαίτερη εντύπωση ένα συγκεκριμένο σχέδιο παπουτσιών, που φορέσαμε όσο τίποτα άλλο στην εφηβεία μας. Τώρα, όπως δείχνουν όλα, θα το φορέσουμε ως ενήλικες επαγγελματίες.

Τα Chuck Taylor της Converse είναι τα αθλητικά παπούτσια που φορούν οι πιο ενημερωμένες fashionistas

Τα αθλητικά παπούτσια που δεν αποχωριστήκαμε καθόλη τη διάρκεια της εφηβείας μας, τα Chuck Taylor All Star της Converse, κερδίζουν μέρα με τη μέρα όλο και περισσότερο έδαφος στο street style. Βέβαια, η Kamala Harris ίσως να είναι εκείνη που τα επανέφερε στο προσκήνιο.

Πλέον, τα Chuck Taylor δίνουν το παρών στους λογαριασμούς στο Instagram των πιο ενημερωμένων fashionistas. Τα είδαμε να συνδυάζονται με loose κοστούμια, με απολύτως θηλυκά φορέματα, ακόμα και με επίσημα looks, ενώ φυσικά δεν λείπουν από τα πιο κομψά και ευέλικτα athleisure looks.

Τα Chuck Taylor επιστρέφουν στις τάσεις και παρακάτω συγκεντρώσαμε τα looks που θα σε πείσουν να τα φορέσεις ξανά και να υιοθετήσεις το νοσταλγικό και ευέλικτο trend. Αυτά είναι τα αθλητικά παπούτσια που θα σου προσφέρουν περισσότερη άνεση στην καθημερινότητά σου χωρίς να κάνεις εκπτώσεις στο προσωπικό σου στιλ.