Follow us

Hot Pink | Πώς θα φορέσεις την πιο χαρούμενη απόχρωση της άνοιξης

Ο οίκος Valentino αφιέρωσε τη συλλογή του στο φούξια.

hot pink Pixel Formula

Μπορεί οι εβδομάδες μόδας στις πρωτεύουσες του στιλ να έχουν ολοκληρωθεί με μεγάλη επιτυχία με τους σχεδιαστές να έχουν παρουσιάσει τις συλλογές τους για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2022-2023, ωστόσο πρόκειται να μας απασχολήσουν για πολύ καιρό ακόμα όλα όσα είδαμε στις πασαρέλες. Δίχως αμφιβολία, μία από τις πιο εντυπωσιακές συλλογές που είδαμε συγκεκριμένα στην εβδομάδα μόδας του Παρισιού ήταν εκείνη του Valentino.

Διαβάστε Επίσης

Ο καλλιτεχνικός διευθυντής του οίκου, Pierpaolo Piccioli οραματίστηκε μία μονοχρωματική συλλογή που ήταν αφιερωμένη σε δύο αποχρώσεις, το φούξια και το μαύρο. Συγκεκριμένα, τα δυναμικά κοστούμια σε loose γραμμή, τα φορέματα με laser cut μοτίβα, οι see through μπλούζες, τα φορέματα με τρισδιάστατα φλοράλ κεντήματα, τα cut outs, οι αέρινες πουκαμίσες και τα παλτό που τονίζουν τη σιλουέτα στην απόχρωση hot pink, προμηνύουν έναν χειμώνα γεμάτο χρώμα, power dressing και εντυπωσιακούς συνδυασμούς.

Ωστόσο, αυτή η τόσο έντονη απόχρωση και χαρούμενη απόχρωση απασχολεί τον κόσμο της μόδας ήδη από την άνοιξη του 2021, όταν οι οίκοι Chanel, Ralph and Russo, Isabel Marant και Balenciaga μας έδειξαν διάφορους τρόπους για να τη φορέσουμε. Φέτος την άνοιξη, το φούξια βρίσκεται ξανά στις πρώτες θέσεις με τα color trends, αφού ξεχώρισε στις collections των οίκων Chanel, Lanvin, Versace, Fendi, Tom Ford και Alexander McQueen.

Εάν σου αρέσουν τα έντονα χρώματα ή εάν θέλεις να πειραματιστείς με το ντύσιμο σου, αυτή η τόσο χαρούμενη απόχρωση, δηλαδή το φούξια είναι ιδανική. Πώς μπορείς να την προσθέσεις στις εμφανίσεις σου; Σου προτείνουμε να ξεκινήσεις με κάποιο αξεσουάρ. Μία μίνι τσάντα, ένα ζευγάρι παπούτσια ή ένα φουλάρι θα είναι το pop of color που θα κάνει τη διαφορά στα σύνολά σου. Σε περίπτωση που αποφασίσεις πως όντως ταιριάζει στο στιλ σου, ένα πουκάμισο, ένα blazer ή ένα φόρεμα σε φούξια απόχρωση είναι η προσθήκη που αξίζει σίγουρα να κάνεις στη γκαρνταρόμπα σου.

Η A/W 2022-2023 συλλογή του Valentino

Valentino
Valentino
Valentino
Valentino
Valentino

Πώς φορούν οι fashionistas το hot pink;

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ