Cool Girl Chic | Γιατί θα θες να ντυθείς σαν τη Zoë Kravitz

Η ηθοποιός έχει το πιο χαλαρό και συγχρόνως σαγηνευτικό στιλ που θα θες να αναδημιουργήσεις και εσύ.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Όταν εκθειάζουμε κάποιο στιλ συνήθως κάνουμε λόγο για τις κομψές Γαλλίδες και τις φλογερές Ιταλίδες. Κατά καιρούς αναφερόμαστε και στα super models αλλά και τις celebrities του Hollywood. Μέχρι σήμερα, ωστόσο, δεν είχαμε κάνει ιδιαίτερα λόγο για την αισθητική και το στιλ του ''cool girl chic'', που όπως μαρτυράει και το όνομα του πρόκειται για το κομψό στιλ εκείνων των γυναικών που ως στόχο έχουν την άνεση και τη χαλαρότητα. Αν μπορούσαμε να δώσουμε ένα όνομα που αντιπροσοπεύει άριστα αυτό το στιλ θα ήταν της Zoë Kravitz, η οποία μας απασχόλησε πρόσφατα με τα ενδιαφέροντα και απολύτως cool looks της στο κόκκινο χαλί στις πρεμιέρες της νέας ταινίας του ''The Batman''.

Η Zoë Kravitz έχει τον εμβληματικό ρόλο της Catwoman και την ενσαρκώνει στο πλευρό του πολυσυζητημένου ηθοποιού Robert Pattinson. Για την πρεμιέρα της ταινίας στο Λονδίνο η Zoë Kravitz επέλεξε ένα κομψό μαύρο μάξι φόρεμα με ιδιαίτερο μπούστο, που έφερε ευρηματικά cut outs από τον οίκο Yves Saint Laurent του οποίου είναι και ambassador. Πρόκειται για ένα sleek look, που αποπνέει αυτή την ανεπιτήδευτη κομψότητα, το αβίαστο sexy.

Για την παγκόσμια πρεμιέρα της ταινίας, η ηθοποιός φόρεσε μία δημιουργία του Oscar de la Renta, που θα λέγαμε πως έφερε κάποιες αναφορές στον ρόλο της ως Catwoman. Το εν λόγω μαύρο strapless μάξι στενό φόρεμα έφερε έναν κορσέ που στο μπούστο είχε ένα χαριτωμένο σχέδιο με γάτες. Και στις δύο περιπτώσεις η Zoë Kravitz έμεινε πιστή στο στιλ και την αισθητική της και κατάφερε να μας θυμίσει γιατί είναι ένα style icon. Άλλωστε, η ίδια είχε πει πως "για να είσαι σέξι πρέπει να μην σε νοιάζει τίποτα και κανένας" και αυτό κάνει καθημερινά.

Zoë Kravitz | Η επιτομή του Cool Girl Chic

Με γονείς τους Lenny Kravitz και Lisa Bonet η ίδια δεν θα μπορούσε παρά να εξελιχθεί με τον δικό της ρυθμό στο απόλυτο ''cool girl chic''. Είτε περπατάει στου πολυσύχναστους δρόμους της Νέας Υόρκης είτε στα πιο exclusive κόκκινα χαλιά η Zoë Kravitz μαγνητίζει τα βλέμματα. Δημιουργεί ενδιαφέροντες bohemian στιλιστικούς συνδυασμούς με loose γραμμές, prints και μία γήινη χρωματική παλέτα. Φοράει ό,τι θέλει, όποτε το θέλει. Από την άλλη πλευρά, το red carpet style της είναι η επιτομή του glamorous χολιγουντιανού στιλ με έντονες επιρροές από τον μινιμαλισμό.

Παρακάτω συγκεντρώσαμε μερικά από τα looks της, που θα σε κάνουν να αντιληφθείς γιατί όλοι τη θεωρούν ένα style icon και είμαστε σίγουρε πως θα σε εμπνεύσει.