Follow us

Νιώθεις πρησμένη; | Τα στιλιστικά tips που θα κάνουν κάθε εμφάνιση σου κολακευτική

Ένας οδηγός στιλιστικής επιβίωσης που θα κάνει πιο εύκολες αυτές τις ημέρες.

Νιώθεις πρησμένη; | Τα στιλιστικά tips που θα κάνουν κάθε εμφάνιση σου κολακευτική Pixel Formula

Κάθε μέρα είναι διαφορετική, καθώς κάποιες νιώθουμε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και άνεση από άλλες, ενώ υπάρχουν και αυτές που ανάλογα με τη διάθεση, τον καιρό και την περίσταση επηρεάζουν ιδιαιτέρως το στιλ μας. Διαφορετικές μέρες, διαφορετικές ανάγκες. Υπάρχουν, ωστόσο, και εκείνες που καθορίζονται από τη δυσφορία μας, το γνωστό σε όλες μας πρήξιμο. Αυτό συμβάλλει σημαντικά στην δυσκολία του ντυσίματός μας και για αυτό σήμερα βάλαμε ως στόχο να βρούμε εκείνα τα στιλιστικά tips, που θα κάνουν αυτές τις ημέρες πιο εύκολες, άνετες και πάνω από όλα κομψές.

Η αναζήτησή μας καρποφόρησε και παρακάτω συγκεντρώσαμε χρήσιμες συμβουλές που θα κάνουν τις ημέρες με το πρήξιμο αρκετά πιο εύκολες.

Styling Tips | Πώς θα είσαι άνετη χωρίς να κάνεις εκπτώσεις στο στιλ σου όταν νιώθεις πρησμένη

Tip No. 1 | Πες αντίο στο τζιν σου

Και εμείς λατρεύουμε όσο τίποτα άλλο τα τζιν παντελόνια. Έχουμε γράψει στο όνομα τους αμέτρητα άρθρα. Σε πολλές περιπτώσεις θα μπορούσαμε να τα θεωρήσουμε και ''love letters''. Παρ' όλα αυτά, εκείνες τις ημέρες που νιώθουμε άβολα από το πρήξιμο τα αφήνουμε διπλωμένα με αγάπη στην ντουλάπα μας. Το σκληρό ύφασμα, η στενή γραμμή στην κοιλιά και τα πόδια δημιουργούν την τέλεια συνταγή για να νιώσεις άβολα, ενώ συμβάλλουν στην ένταση του πρηξίματος.

Loading...

Tip No. 2 | Επίλεξε φλατ παπούτσια ή με χαμηλό και σταθερό τακούνι

Τα τακούνια όσο και αν τα αγαπάμε και μας κάνουν να νιώθουμε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και επιβλητικότητα καλό είναι να το αποφεύγουμε στο πρήξιμο. Επίλεξε φλατ παπούτσια ή σχέδια με χαμηλό και σταθερό τακούνι για να είσαι αρκετά πιο άνετη.

Loading...

Tip No. 3 | Οι loose γραμμές είναι οι καλύτερές σου φίλες

Οι loose γραμμές δρουν σαν αντίδοτο στο πρήξιμο, καθώς πρώτα το καμουφλάρουν και έπειτα δεν πιέζουν το σώμα και κατά επέκταση την κυκλοφορία του αίματος. Αυτές τις ημέρες επίλεξε: Φορέματα σε ίσια ή loose γραμμή, ψηλόμεσες φούστες, χαλαρές μπλούζες, oversized πουκάμισα, κολάν και wide leg παντελόνες. Για να δώσεις περισσότερο στιλ στο look πρόσθεσε cool πανωφόρια όπως blazers, παλτό και ζακέτες αλλά και εκκεντρικά αξεσουάρ. Ειδικά τα τελευταία τραβούν τα βλέμματα και την προσοχή και κανείς δεν εστιάζει σε κάτι άλλο.

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ