Follow us

Η Cindy Crawford και η Kaia Gerber φορούν το ζεστό παλτό της άνοιξης που χρειάζεσαι τώρα

Ένα διαχρονικό και στιλιστικά ευέλικτο πανωφόρι που θα σε κρατήσει ζεστή και κομψή.

cindy crawford - kaia gerber Splash News / Ideal Image

Και εκεί που νομίζαμε πως η άνοιξη θα γλυκάνει τις ημέρες μας και επιτέλους θα αποχαιρετήσουμε τα βαριά και ζεστά ρούχα, έρχεται ο ''Φίλιππος'' και μας τα κάνει όλα άνω κάτω. Το νέο κύμα κακοκαιρίας φέρνει πολικές θερμοκρασίες και χιονοπτώσεις και αυτό σημαίνει μοναχά ένα πράγμα: Περισσότερα ρούχα. Το καθημερινό ντύσιμό μας, έτσι, προσαρμόζεται ανάλογα με τις ανάγκες μας και για αυτό διαφέρει τόσο πολύ από εβδομάδα σε εβδομάδα. Αναζητώντας, λοιπόν, στην γκαρνταρόμπα μας εκείνα τα fashion items, που θα μας κρατήσουν ζεστές τόσο στο γραφείο όσο και στις εξόδους του Σαββατοκύριακου, ξεχωρίσαμε ένα staple πανωφόρι, που είχαμε παραγκωνίσει. Ο λόγος για ένα παλτό με τέτοια στιλιστική ευελιξία και χρησιμότητα, που μπορείς να φορέσεις από το φθινόπωρο και τον χειμώνα έως της άνοιξη. Ο λόγος για το καμηλό παλτό. Μάλιστα, το είδαμε πρόσφατα σε δύο style icons, ένα των 90s και ένα της Gen Z.

Cindy Crawford - Kaia Gerber | Μάνα και κόρη δίνουν την ψήφο εμπιστοσύνης σε αυτό το διαχρονικό πανωφόρι

Η Cindy Crawford και η κόρης της Kaia Gerber μάς έχουν απασχολήσει ξανά στο παρελθόν με τις στιλιστικές τους επιλογές. Ήταν μία κοινή τους βραδινή έξοδος, που έκαψε τα φλας των φωτογράφων και έδωσε στιλιστική έμπνευση για τις επίσημες εμφανίσεις μας. Αυτή τη φορά μάνα και κόρη τράβηξαν τα βλέμματα και το ενδιαφέρον μας με την κοινή φωτογραφία τους φορώντας το ίδιο παλτό και παρόμοια looks.

Όπως θα δεις και στην παρακάτω ανάρτηση της Cindy Crawford από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, οι δύο τους βρέθηκαν στο Παρίσι και πόζαραν για μία φωτογραφία με casual outftis. Αυτό που ξεχώρισε ήταν τα καμηλό παλτό, που επέλεξαν να φορέσουν, τα οποία συνδύασαν με μαύρα αξεσουάρ -μία χρωματική αντίθεση που θα χαρίσει στην κάθε μία το τίτλο της καλοντυμένης.

Loading...

Το εν λόγω πανωφόρι είναι όπως αναφέραμε εξαιρετικά ευέλικτο και μπορεί να συνδυαστεί με κάθε σύνολό σου. Λόγω του κομψού σχεδίου του η αναβάθμιση ακόμα και του athleisure look σου είναι εγγυημένη. Επειδή, λοιπόν, αυτές τις ημέρες το κρύο επιβάλλει τα πανωφόρια, σού προτείνουμε να επενδύσεις σε ένα. Παρακάτω συγκεντρώσαμε εκείνα, που αξίζουν μία θέση στην γκαρνταρόμπα σου. Θα προσφέρουν πολλούς πόντους ζεστασιάς και κομψότητας στο στιλ σου. Plus, δεν θα φύγουν ποτέ από τη μόδα και έτσι θα τα φοράς για πολλές σεζόν ακόμα.

Παλτό με ζώνη στη μέση, Mango

Παλτό με ζώνη στη μέση, Massimo Dutti

Παλτό με διπλή σειρά κουμπιών, La Redoute

Παλτό με διπλή σειρά κουμπιών, Zara

Μίντι παλτό με ζώνη στη μέση, Edited

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ