Follow us

Από το γραφείο στη βραδινή έξοδο | Αυτό το Bershka πουκάμισο είναι απαραίτητο για την εποχή

Fashion Memo: Τα πουκάμισα σε έντονα χρώματα είναι must για τη φετινή άνοιξη.

street style Pixel Formula

Ένα ζήτημα που αφορά τις περισσότερες γυναίκες όσον αφορά στο στιλ τους είναι να καταφέρουν να ντύνονται εύκολα και γρήγορα στην καθημερινότητα χωρίς να κοιτούν με απορία την ανοιχτή ντουλάπα κάθε πρωί. Η λύση σε αυτό το fashion ζήτημα είναι να εμπλουτίσεις τη γκαρνταρόμπα σου με κομμάτια που προσαρμόζονται σε διάφορα σύνολα και έχουν την ικανότητα να αναβαθμίζουν μία εμφάνιση, ακόμα κι αν είναι casual.

Για την περίοδο της άνοιξης, τα πουκάμισα είναι σίγουρα μία από τις must have αγορές, αφού είναι ιδανικά για τη θερμοκρασία της εποχής και μπορείς να τα φορέσεις με διάφορους τρόπους. Ωστόσο, εκτός από τα πουκάμισα σε basic αποχρώσεις όπως το λευκό, το μαύρο ή το μπλε, φέτος την άνοιξη, σου προτείνουμε να προτιμήσεις πουκάμισα σε έντονα και pastel χρώματα όπως το γαλάζιο ή το ανοιχτό πράσινο.

Διαβάστε Επίσης

Τα έντονα χρώματα είναι μία από τις κορυφαίες τάσεις της σεζόν και συγκεκριμένα τα πουκάμισα σε αυτούς τους τόνους θα κάνουν τα σύνολα σου πιο φρέσκα και σύγχρονα. Για να σε βοηθήσουμε, ρίξαμε μία ματιά στη νέα συλλογή του Bershka για την άνοιξη του 2022 και ξεχωρίσαμε ένα button down πουκάμισο, το οποίο θα βρεις σε τρεις αποχρώσεις και αξίζει να αποκτήσεις.

Πώς θα το φορέσεις; Αρχικά, μπορείς να το συνδυάσεις με τζιν ή μαύρο παντελόνι για μία κομψή, casual εμφάνιση. Ένας εξίσου σικ συνδυασμός είναι να δημιουργήσεις layering, συνδυάζοντας το με φορέματα ή γιλέκα, ενώ ένα πουκάμισο σε έντονο χρώμα όπως αυτό από Bershka πρόκειται να σου φανεί ιδιαιτέρως χρήσιμο και για τα βραδινά looks που θα δημιουργήσεις αυτή την περίοδο. Αρκεί να το συνδυάσεις με μία ψηλόμεση παντελόνα ή με μίνι φούστα και να ολοκληρώσεις το party look σου με platform shoes ή ψηλοτάκουνα πέδιλα και εντυπωσιακά κοσμήματα.

Η must αγορά της άνοιξης

Μακρυμάνικο πουκάμισο oversize βουάλ με τσέπη
Μακρυμάνικο πουκάμισο oversize βουάλ με τσέπη Bershka
Μακρυμάνικο πουκάμισο oversize βουάλ με τσέπη
Μακρυμάνικο πουκάμισο oversize βουάλ με τσέπη Bershka
Μακρυμάνικο πουκάμισο oversize βουάλ με τσέπη
Μακρυμάνικο πουκάμισο oversize βουάλ με τσέπη Bershka

Θα το βρεις εδώ.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ