Follow us

Αντιγόνη Νεοφύτου | Δημιούργησε το casual σύνολο που θα θέλεις να φοράς όλη την άνοιξη

Η πρωταγωνίστρια της σειράς "Η Γη της Ελιάς" δημιούργησε ένα πολύ άνετο σύνολο με κομμάτια που έχεις ήδη στη ντουλάπα σου.

antigoni_neophytou Instagram @antigoni_neophytou

Ο κόσμος της μόδας τρέχει με ιλιγγιώδη ταχύτητα, νέες τάσεις εμφανίζονται συνεχώς και οι influencers της μόδας γεμίζουν τα social media με εντυπωσιακούς συνδυασμούς που σκεφτόμαστε να αντιγράψουμε. Μέσα σε όλες αυτές τις εξελίξεις όμως, ξεχνάμε κάποιες φορές πως συχνά το "κλειδί” για μία κομψή και προσεγμένη εμφάνιση είναι η απλότητα και τα διαχρονικά κομμάτια που έχουμε όλες οι γυναίκες στη συλλογή μας.

Αυτή την πολύ χρήσιμη στιλιστική συμβουλή φαίνεται πως ακολουθεί και η Αντιγόνη Νεοφύτου, η ηθοποιός που έχει κλέψει τις εντυπώσεις με τις υποκριτικές της ικανότητες στην επιτυχημένη σειρά του Mega "Η Γη της Ελιάς”. Ρίχνοντας μία ματιά στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram, κανείς μπορεί να παρατηρήσει πως η Αντιγόνη Νεοφύτου έχει ένα πολύ φρέσκο και σύγχρονο στιλ, ενώ δημιουργεί σύνολα που μπορούμε να αντιγράψουμε χωρίς δυσκολία.

Διαβάστε Επίσης

Από όλες τις αναρτήσεις της, ξεχωρίσαμε ένα άκρως ανοιξιάτικο σύνολο, το οποίο είναι ιδανικό για αυτή την περίοδο. Συγκεκριμένα, η Αντιγόνη Νεοφύτου δημιούργησε ένα ασπρόμαυρο σύνολο, συνδυάζοντας ένα μαύρο biker short, λευκό πουκάμισο και μαύρα αρβυλάκια. Ολοκλήρωσε το casual σύνολό της με το πανωφόρι που είναι το απόλυτο must have της άνοιξης, δηλαδή το ντένιμ τζάκετ.

Η Αντιγόνη Νεοφύτου λοιπόν, βασίστηκε στα staples της ανοιξιάτικης γκαρνταρόμπας και δημιούργησε ένα casual σύνολο, που θα σε κάνει να νιώθεις άνετα όσες ώρες κι αν βρίσκεσαι εκτός σπιτιού. Σε περίπτωση που δεν είσαι fan του biker shorts ή δεν το επιτρέπει ακόμα η θερμοκρασία, θα σου προτείναμε να το αντικαταστήσεις με ένα τζιν ή ένα μαύρο ψηλόμεσο παντελόνι που είναι εξίσου άνετες και διαχρονικές επιλογές.

Διαβάστε Επίσης

Το casual look της Αντιγόνης Νεοφύτου

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ