Στην γκαρνταρόμπα της Γαίας Μερκούρη | Τα 5 κομμάτια που θέλουμε να δανειστούμε

Μια fashionista με ιδιαίτερο στιλ και ενδιαφέρουσα γκαρνταρόμπα.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Αναζητώντας την απαραίτητη στιλιστική έμπνευση για τα looks της εβδομάδας συναντήσαμε στον προσωπικό λογαριασμό της Γαίας Μερκούρη. Πρόκειται για μία ανερχόμενη fashionista με ενδιαφέρον στιλ, διαφορετική ματιά και όρεξη για πολλούς και διαφορετικούς στιλιστικούς συνδυασμούς, που θα σου προσφέρει φρέσκες ιδέες στο styling.

Η Γαία Μερκούρη, που έχει απασχολήσει την επικαιρότητά της ελληνικής showbiz με τη σχέση της με τον Άγγελο Λάτσιο, είναι ιδιαιτέρως ενεργή στο Instagram, δημοσιεύοντας τόσο τα αγαπημένα της fashion looks όσο και στιγμιότυπα της προσωπικής της ζωής. Μέσα από τις αναρτήσεις της αποκτάς μία ματιά στην γκαρνταρόμπα της και εμείς ξεχωρίσαμε παρακάτω τα κομμάτια που θα δανειζόμασταν από αυτή.

Η Γαία Μερκούρη έχει ενδιαφέρουσα γκαρνταρόμπα και αυτά τα fashion items ξεχωρίσαμε από αυτή

-Τα μαύρα αρβυλάκια της Γαίας Μερκούρη βρίσκονται στο wish list μας, ενώ είναι το staple του model off duty style. Φοριούνται όλο τον χρόνο και προσθέτουν το απαραίτητο edginess ακόμα και στα πιο απλά σύνολα.

-Ένα αξεσουάρ, που θα προσθέσει πολλούς πόντους στις εμφανίσεις μας, είναι το μαντίλια και ειδικά αυτό που βρίσκεται στην γκαρνταρόμπα της Γαίας Μερκούρη. Η ίδια έχει επιλέξει ένα σε παστέλ αποχρώσεις, που είναι ιδανικές για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι, και σατινέ υφή. Μάλιστα, πολλές fashion insiders επιλέγουν να δημιουργούν tops, φούστες και ζώνες με τα μαντίλια.

-Το athleisure set φορμών της Γαίας Μερκούρη είναι ιδανικό για τις χαλαρές βόλτες του Σαββατοκύριακου. Τα εν λόγω σετ βρίσκονται τις τελευταίες σεζόν στις τάσεις και έχουν κερδίσει την ψήφο εμπιστοσύνης των πιο ενημερωμένων fashionistas.

-Άλλο ένα αξεσουάρ της που ξεχωρίσαμε είναι το καπέλο της. Πρόκειται για ένα fashion item που γίνεται απαραίτητο αυτή τη σεζόν.

-Επίσης η συλλογή των cool γυαλιών ηλίου της, που προσθέτουν σε κάθε look περισσότερο χαρακτήρα και στιλ, κέντρισε το ενδιαφέρον μας. Η ίδια φαίνεται να λατρεύει τα ρετρό σχέδια και αποφεύγει τους oversized σκελετούς.