Follow us

Biker jackets & jeans | Η Ηλέκτρα Μερκούρη σου δείχνει πώς να το φορέσεις με τον τρόπο της Gen Z

Το στιλιστικό μάθημα από την trendy αισθητική της Ηλέκτρας Μερκούρη.

MissBloom TEAM
Biker jackets & jeans | Η Ηλέκτρα Μερκούρη σου δείχνει πώς να το φορέσεις με τον τρόπο της Gen Z Instagram @electra_ms

Αν είσαι χρήστης των social media τότε θα έχεις παρατηρήσει πως η αισθητική και το στιλ των Gen Z είναι ιδιαίτερα και μας θυμίζουν κάτι από το παρελθόν. Για να είμαστε πιο ακριβείς, μας θυμίζουν το δικό μας ντύσιμο από τη δεκαετία των 90s και 00s. Η μόδα φέτος περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά γυρνάει στο ένδοξο παρελθόν της και φέρνει στην επικαιρότητα iconic looks και fashion items αυτών των δύο δεκαετιών. Παράλληλα βλέπουμε όλο και περισσότερα looks μέχρι και στο street style να υιοθετούν ακόμα και τις πιο διφορούμενες τάσεις του Y2K style, που αποτελεί το αγαπημένο look των Gen Z (μάθε περισσότερα για αυτό εδώ). Ωστόσο, δεν χρειάζεται να ταξιδέψουμε έξω από τα σύνορά της χώρας μας -έστω και διαδικτυακά- για να πάρουμε ιδέες πάνω σε αυτό το trendy look, καθώς οι Ελληνίδες fashionistas μοιράζουν στιλιστικά μαθήματα πάνω στην Y2K αισθητική με την Ηλέκτρα Μερκούρη να ξεχωρίζει.

Το στιλιστικό μάθημα από την Ηλέκτρα Μερκούρη | Πώς θα φορέσεις με τον πιο επίκαιρο τρόπο το δερμάτινο τζάκετ και τα αγαπημένα σου τζιν

Έχοντας μητέρα της Δωροθέα Μερκούρη δεν θα μπορούσε η Ηλέκτρα να μην κληρονομήσει την ίδια αγάπη και το ενδιαφέρον για τη μόδα με εκείνη. Μάλιστα, η ίδια είναι μία μικρή fashionista, που εκμεταλλεύεται την δύναμη των social media προς όφελος της κερδίζοντας ακολούθους μέσα από τις αναρτήσεις της. Μία σύντομη ματιά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram είναι αρκετή για να καταλάβεις πως είναι μία από τους εκπροσώπους της χαρακτηριστικής αισθητικής των Gen Z.

Loading...

Εμείς, ωστόσο, ξεχωρίσαμε ένα εύκολο look που μπορείς και εσύ να αναδημιουργήσεις εύκολα με κομμάτια που έχεις ήδη στην γκαρνταρόμπα σου. Σύμφωνα με την Ηλέκτρα Μερκούρη, ο πιο updated τρόπος για να φορέσεις το τζιν και το δερμάτινο τζάκετ σου αυτή την περίοδο είναι συνδυάζοντας τα με crop tops.

Loading...

Βέβαια, αν δεν νιώθεις άνετα με το εν λόγω τοπ, μπορείς να επιλέξεις ένα χημηλοκάβαλο τζιν συνδυασμένο με ένα πιο κοντό μπλουζάκι, όχι απαραίτητα την cropped εκδοχή. Έτσι, θα έχεις υιοθετήσει τόσο τη μεγάλη τάση του low rise τζιν παντελονιού όσο και την on trend αισθητική της Gen Z.

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ